Wednesday, February 25, 2009

Bengkel penulisan berita dan rencana

Hari ni guwe masuk keje lambat loh. Sbb2nye trafic AMMED!!
Sila salahkan polis trafic ituu. hehhehee!Pagi tadi kol 9 bos aku En. Nasir panggil,
"wa, awk gi bengkel ni wa ganti sy.."
huh?? Sayeeeeee?? Aloooo..
"Yela, awk masuk je la sy kena pegi johor. Pegi skrng dh nk start niii.."
Baikkkkk!!
(sambil buat muke senyum manissss, padahal hati geram je. hiks!)
Aiyakkk!
Suruh last2 minute ni.. Mencik taw!
Dalam hati tak sempat aku nk update blog.. Wakakakka!Ni yg aku lambat update ni, skrng br ade mase nk update.
Huhuhu!!

18 comments:

SiS-lin said...

uiskk keje2 pun smpat lg ingt nk update blog dia..keh3..

neezareef said...

kelako je baca n3 wawa nih

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat berbengkel yer dik...

cayok2....---bagi semangat nih....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

atty's said...

pagi td mmg jem..ngn ujan..gerimis bagai.

SULTANdiblogBETA said...

tu pic smpg 3 dari ampang nak msuk stiawgsa right?
beta pnah lalu situ naik kude..

Wawa_Nadwa said...

SiS-lin:

eyhhh.. tu mesti kak.
hahahha!
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

erkk.
klkar eh kak.
heee!
(+_+)

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

yer!
maceh kak.
chaiyok3!
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

tu la jem plak.
mayb sbb ujan kot kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

SULTANdiblogBETA:

hehhee.
iye simpang itu.
naik kude??
nnti bleh la hamba tumpang ye.
=P

KhaLifah feDi said...

emm nie masuk free ker?
ade kursus wat lirik lagu tak? toin2..

wawa2..kamu dh kemaruk dgn blog ea..emm x kisahlah..janji happy ok...

Rashid said...

Wah lepas ni boleh jadi penulis hebat ni.. tapikan kalau wawa buat kerja sambilan - jadi penulis rencana ke apa ke okey juga rasanya..

Jgn lupa cari berita hangat-hangat..

[ Ewan The Lagend ] said...

wawawawawawawa...
kene g bengkel..
patut la abih makanan tu... baru ingat bebudak SPACE nak bedal...
huhuhuh

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

lirik lagu tak dak.
ade soh buat berita.
mane wawa tau.
hehehhe!

blog suda menjadi sebahagian dr idupkuuuu..
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

aloo..
wawa tak reti la cikgu.
bkn pandai sgt dgn bende2 nih.
takat tulis blog nih ok la.
ikut ske nk tulis ape.
hehehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend :

hahaha!
mknan dia sodap2.
kena bedal smpai abeh.
huhuhu!

=P

adenium said...

wow.... lepas nih bleh lah buat entri dgn cemerlang erk...

Wawa_Nadwa said...

adenium:

mesti kak.
cemerlang dan terbilang lagik.
heheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998