Wednesday, February 18, 2009

Apa yg penting?? Kerjasama!! hiks..

hi kawan-kawan,
cantik tak?
Pagi lagi aku dah dapat patung ni.
Bertambah la koleksi kt umah tuhhh.
Cube teka sape kasi??
owhh tidakk! sume dlm pala hotak korang tuh sume silap.
hehehe.
Ni akk kt opis aku yg kasi, Kak Yanti.
Dia klu pi mane2 mesti ade je mende kasi kt aku. Owh.. terharunye. Hiks!

Hurmm.. 20hb ni hari jadi dia, ape nk kasi eyh?
aduiii.. aku bab beli hadiah ni memang lomah dan lombab ckit..
Hurm.. Nak hadiahkan ape yer..??
Aduyaiii..

Patung ni kan cite katun yg kt astro chanel 611 tuh kan?? Ape kenama menatang ni ekk?? Lupe la pul0k. Lilo eyh?? BKn2.. Nila ekk?? Cam bkn je.. hahaha. Akk2, yg mane de anak cube pi tanye mesti dorang tau.. hiks!

Tapi ade gak tgk cite katun yg nyanyi lagu ni "Apa yg penting?? Kerjasamaaaa!!"
Katun ape ekk?? =P

37 comments:

kak yaya said...

wa...x takut patung tu senyum2 ker? ketawa2 ker....titer tatut ar...

Iris Optometry said...

cadangan eden, wawa hadiahkan dia spek mato atau contact lens kaler..hehe..kat mana nk bli tu tahu2 la ye. muhaha

Mrs Taj said...

Wonderpet!!! azim suka btl cite tuh..kdg2 klu me nk mntk tlg azim buat apa2 nyanyi la lagu tuh..so mak dan anak sama2 nyanyi lagu tu 'apa yg penting kerjasama!' huhuh

[ Ewan The Lagend ] said...

"Apa yg penting?? Kerjasamaaaa!!"
tajuk kartun die adalah "WONDER PET"
tul tak? tul tak?
he5...
best tu ayat tu...
kite ulang blek 3x...
"Apa yg penting?? Kerjasamaaaa!!"
"Apa yg penting?? Kerjasamaaaa!!"
"Apa yg penting?? Kerjasamaaaa!!"
pandai pun...
so, amalkan la ea...

Wawa_Nadwa said...

kak yaya:

takot gak.
klu dia bunyik campak je kt luar.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

Iris Optometry:

eeii eii.
pandai nyeee..
bleh dipertimbangkan.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

Mrs Taj:

hahahhaa.
wahh!
maknye pon tau jgk.
bgus2!

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ] :

wahhhhh!
ko tau ek wan.
kantoiii.
ko pon tgk cite katun ni ekk.
kekekke!
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

Wawa_Nadwa:
mesti la tgk...
best tu ar...
upin ipin bolan pose pun tak pernah miss tau. siap save la gi tu...
nak tau tak? smalam bdk filling space g genting. opis filing tutup mengejut... tak tau la akak2 sane marah ker tak. ni tak keje pagi, penat bangat...
ha ha ha.. best tu...

neezareef said...

npk kt anak aku nih sure kata dia punye :D

salam singgah blog ya

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

wakakkakaka.
gila la korang.
mesti ngamok akk2 kt sane.
dorang x call korang ke??

ske2 korang je kan.
cam sedirik nye opis je.
hehhe.

=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

kekkeke.
alo shian nye kan.
jgn bg nmpk.
kang mntk kt wawa plak.
hehehehhe!

=P

[ Ewan The Lagend ] said...

Wawa_Nadwa:
he5.. ade gak call... tp call staf la...
staf pun ikut gak...
kenal fahmi kan... die pun ikut gak smalam.
mmg huha la genting tu... nanti tgk la kat blog. he5...
tapi kami tak nek ketapi, "takut terselip bawah ketapi" . puas orng cari plak nanti...
he5

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

ahhahahhha!
adoii.
nape x ajak skali.
bleh join.
kekekke!

owhh... si fahmi pon join ekk.
kurang hasem btoi korang ni tau.
smlm cuaca kt sane ok x?
best nyeeeee..

zura!!
jom kita pi genting?

kakkakakkakaka.

[ Ewan The Lagend ] said...

Wawa_Nadwa:
mesti la ok... nak men pun takyah bratur. orang tak ramai. so genting macam kami punyer...
wawawawawawa... nanti sggh blog tgk aksi2 bdk2 nie...
ajak zura? dah semestinye... bleh nek banana boat. hahahahaha...
nak itut skali...

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

yela mmg xyah beratuQ.
gi weekday sudah tentu cam korang yg punye.
cepat aar update.
tak sabo nk tgk aksi korang nih.

xmo naik banana boat dh.
hahahha!
nk main kete langgar2 tuh je yg lain xmo naik.
waakkaka!

[ Ewan The Lagend ] said...

Wawa_Nadwa:
dah update dah...
p la singgah sat. pekene cendol kat blog tu... n jgn la lupa tinggalkan komen... he...
tapi tak banyak gmbar sempat dimasukkan. kalu sume, mau deka 283 keping gambar kami sume. belum kire kamera fahmi lagi. he5
ganas tak?

next time kite ambik cuti same2 weekend, g reramai. baru syok...
nanti suwuh genting wat banana bot kat tasik tu. he5

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

kekkeke!
wokeh!

dtg skrng menyerang blog mu.
hehehe.
perli ekk.
dushh dushhh!!~

z@md0tc0m ^^ said...

Gambar patung tu Dora The Explorer ^^
dia ada kawan monyet nama Boot..
Biasanya ada sekor musang jahat yg cuba menghalang perjalan Dora nih..jadi mereka akan kata "Sniper, jgn mencuri..Sniper jgn mencuri" Pastu musang tu pn kata "Owh man!"
rasanya macam tu lah kisah citer Dora nih..pengembaraan menyelamatkan haiwan mcm wonderpets jugak ^^


p/s: suka spongebob

KhaLifah feDi said...

emm ko wat ati tersnyum wawa..huhuh...*sdg majuk seketika dr blog*

ape yg penting kerjaaaaaasama..
hehehe.."wonder pets.."

"kami tak besar,dan kami tak kuat...kalau kerjasama semua jd mudah".lalala.....*peh hafal siut aq nie..*

emm lawalah..hehehe..siape? qmlah bkn patung tue..bhahaa...

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

HaaaaAAAAaaaaaa!!
Dora..
ye nama patung tu dora.
yeyy!
macehh!

Perghh!
incik zam tau tu cite katun nih.
hehehe!

=P

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

aloololo.
majuk nape plak kf?

huyoooooo!
hafal tuhh.
bgus!

skrng ni sume rahsia anda terbongkar.
lagi rmai laki tgk katun ghupenye.
wakakakka!

z@md0tc0m ^^ said...

haha ^^
mesti la tahu sbb dulu keja ngan stesen tv..keh keh keh

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

owh yaka.
cih!
nk cover la tuh.
lalallalala!
=P

mightymie said...

salam sis tomey patung tuh :) salam kenalan

Wawa_Nadwa said...

mightymie:

maceh!
=P

Nurhayati said...

its Dora.. cute sangat hihih..
feveret Zara.. :)

Liquid said...

waa suke tgk wonderpet ek..! bley ar join sama anak buah incek liquid..!! ehehehehe

Strobery.itu.aku said...

nih Dora the explorer la xsilap. sebab dulu terpaksa tengok, adikku tanak bukak channel laen.haha ;DD

singamaraja said...

Salam ziarah ya

Wawa_Nadwa said...

Nurhayati:

cute kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Liquid:

hehehhee.
bleh je.
xde mslh pon.
=P

Wawa_Nadwa said...

Strobery.itu.aku:

y0lah.
samo la ngn adik guwe jgk.
katun katun katun,
mencikkk!!
hahhaa.
=P

Wawa_Nadwa said...

singamaraja:

maceh kerna sudi singgah.
=P

KhaLifah feDi said...

emm majuk!!! emm yup mmg kf majuk jap..ntahlah knp? mebe hanye org etu saje yg taw..emm tp majuk kf nie ad bssb?..is ok buleyh kf ari2 dok view blog wawa utk hiburkn hati .buleyh kn wawa..emm suka lah tue..hehe.......

oh yeker,mana taw fakta nie ker wawa mem taram je..

=(

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

hmm.
mari hiburkan hati anda di blog ini yer.
xmo la majuk2 dh.
eii.. shame shame..

=P

KhaLifah feDi said...

hehe.........takper ar...tak luak pun..heheh..
nie kf tgh kat sini ar...emm tp mane owner blog nie tak nmpk2 pun ker mem sembunyi ibu..lalala..emm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998