Monday, February 16, 2009

AL-FATIHAH

Aku baru dapat panggilan dari Abg Shah (SPACE JB) bahawa rakan kami Mohd. Irwan b. Sukeri atau lebih dikenali dgn panggilan Black telah kembali ke Rahmatullah pagi tadi dalam kol 10 camtuh lah. Dengar nye Allahyarham mengidap penyakit Tibi dan akan disemadi dikampung halamannye di Kuantan. Wallahualam.

Allahyarham yg berbaju batik yg kat tengah tuh.Rasenye arwah ni mude lagi dan masih bujang. Baik dan tak kedekut ilmu .Aku kenali arwah ketika kami same2 hadiri kursus Pengacara Majlis di Desaru Beach Resort dan same2 bertugas sebagai Pengacara Majlis Konvo UTM tahun lepas.
Allahyarham yg pkai kot itam sblah aku tuh.
*********************************************************
KUALA LIPIS: Jenazah Allahyarham Tarudin Ismail, bapa kepada penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Tempoyang, di sini, petang semalam. Jenazah Allayarham Tarudin, 67, tiba dari Kuala Lumpur kira-kira 6.50 petang dan disembahyang di Masjid Kampung Tempoyang, sebelum dikebumikan kira-kira 7.10 petang.Marilah kita sama-sama berdoa agar roh kedua-dua Allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yg beriman.

AL-FATIHAH

15 comments:

cik wanie said...

yelah adk...

sama2 lah kita sedekah al- fatihah tuk mereka....

kita doakan agar rohnya dicucuri rahmat,
dan mereka ditempatkan bersama golongan2 yg beriman..

al-fatihah

z@md0tc0m ^^ said...

Al-Fatihah..



p/s: ...

KhaLifah feDi said...

AQ ucapkan takziah..ea..

Al-FATIHAH...

"SETIAP YG BERNYAWA PASTI MATI BILE TIA WAKTUNYA"

Semoga dicucuri rahmat olehNya..

ChiLaBaey's said...

Innalillah hiwainnalillah hi rogiun... takziah diucapkan kepada kedua2 keluarga... Al-Fatihah... siti kau tetap dihati ku...

ku tak sempurna said...

al fatihah...

dariNya kita datang... kepadaNya kita kembali

nURmALa mAZLan said...

AL-FATIHAH..

Shahrul Azry said...

Al Fatiha~

yg hidup pasti akan mati!

AyAres151 said...

itu macam Eina yg belah kiri sekali tu.. staff space JB..

S h i n o said...

uiks.. SPACE UTM..
Eina tu.. kiri skali..

atty's said...

al fatihah

Dakjaat™ said...

kesiannya kawan awak tu ... huuu.... =(

ttg papa siti .. no comment..

Rashid said...

Al-fatihah untuk mereka.

Moga semuanya dicucuri rahmat..

SiS-lin said...

Takziah bt keluarga allahyarham abg shah tu(betul ke)...semuga rohnye di cucuri rahmat olehnye....

SiS-lin said...

Takziah juga bt keluarga Datuk CT atas kematian bapanye..sama2 la kita bedoa semuga rohnye di rahmati olehnye...

adenium said...

alfatihah...semoga roh mereka ditempatkan bersama2 org2 yang beriman...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998