Monday, February 23, 2009

Aku dicabar oleh seorang LELAKI..

wAHHH! Tajuk tak bleh blaaa laa. Wakakakka!!
Kali ni aku diberi cabaran oleh bro Chilabaeys utk menempek gambo yg ade dlm pc aku nih. Bagi tidak menghampakan beliau akan ku kotakan cabarannye itu:-


1) go to your picture holder in your computer.
2) go to 6th folder of photos
3) go to 6th picture of that folder* put the picture on your blog n description of it..
* invite six friends to join the challengge..

Jadi resultnye adalah :Sib baik gambonye OK. Huii selamat! Bayangkan la klu gambo yg merepek2, haaaa jenuh aku nk explain. Ni folder KL T0WER kt pc aku, kami baru pulang dari melantak kt Menara KL tahun lepas bersama-sama staf SPACE. Muke aku nmpk tembam laaaa, dgn tudung yg penyek ni sume salah aircond kuat sgt (bleh kan slhkan aircond tuh?. huhu..!)

Dan seterusnye aku nk tag sahabat2 ku yg cantik2 dan yg emcem2.
Culan-culan nye adalah:

1 - Cik Zura
2 - Cik Zira ( zira, update blog koo plssssss! hehehe)
3 - Cik Honeysour
4 - Ewan the legend (ni first time aku TAG ko. Sila buat ekk!)
5 - DakJaat
6 - Kak Yaya (kak, jgn tempek gambo kucin taw. hihihi)

17 comments:

z@md0tc0m ^^ said...

wawa kalo tembam pn masih lagi ayu..jgn takut :P hehe ^^


p/s: dh lama xnaik menara kl..jom kite pegi naik menara wawa ^^

haya_yaya said...

adehhh...ni yang tak tahan nih...kang kuor lak gmbor elizabeth kang...

[ Ewan The Lagend ] said...

aik?
macam mane name aku pun bleh nek nieR?
tak pernah2 aku kene TAG.
huhuhuhu5...
kalau ni kire cabaran, aku kene wat gak la...

nantikan ea...

.::c!kzUrA::. said...

alahai..kene tag lagik...
mau lari buleh ka?

[ Ewan The Lagend ] said...

aku dah berjaya sahut cabaran mu itu...
he5, nasib bek sume 6.
kalau tak. kantoi...
he5

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

alahaii..
puji2 ade pape ke ni..
cepat la mintak je pape.
takat g menara tu xde hal lah.
hahahha!

=P

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

kuor la gambo pape pe.
"aiman tak kisah"
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

buat ekk.
jgn byk bunyik plak.

Wawa_Nadwa said...

.::c!kzUrA::. :

cik zura, jgn nk main polis n 3 plak ekk..
buat yerr..
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

Tahniah!
kerna anda telah berjaya menyelesaikan cabaran itu.
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

Wawa_Nadwa

he...
ingatkan kene men kejar2.
macam best TAG nie ea...
nak lagi...
nak lagi...
he5...
ade YM tak?
email bleh?

Rashid said...

wahhh pantang dicabar ek..
hehe.. tiba-tiba terasa nak cabar wawa.. cabarannya.. psstttttttt!!! tak boleh orang lain dengar.. fail sulit rahsia besar..

ChiLaBaey's said...

Cik Wawa.... terima kasih kerana menyahut cabaran yg telah diberikan kepada awak.... ini kena mengenalah ni oleh blogger2... teruskan cabaran lagi.... apa2 hal pun tugasan telah suksess... :) tq...

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

owh nk lagik ekk..
ade lagi TAG nih.
nnti wawa kasik kamu.
tak buat kang siap aar!!

email??
YM..
bg ko nye dlu.
kang wawa add.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

huuuuuhh!
klu cikgu cabar ni yg cuak nih.
tak0t!!!

mesti nk bg soalan exam.
alaa cikgu..
wakakak!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

owh!
sudah semestinye wawa wat.
sonok pon ade..
klu TAG best laju je buat.
klu kena jwb soalan cam slow je nk jwb.
ahhahaha!

[ Ewan The Lagend ] said...

Wawa_Nadwa:

lagendary_sannin@yahoo.com

tunggu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998