Monday, January 26, 2009

Tukoo minyak hitam..

Aku kalau pegi servis kete tuko minyak hitam mmg selalu pegi bengkel ini. Sebenarnye bengkel ni kawan abah aku punye. Kire tokey bengkel ni pon dah kenal sgt kete kancil BIRU ini. Bile abah hantar kete dia kat sini, taktau nape aku pon servis kete kt sini jgk.
Ikut aje mane abah aku hantar kt situ la juga aku hantar, kang kena tipu pulak kan. Sia-sia je, sape susah aku jgk yela yg nk kena kuarkan duit sapoo lagi kalau bukan aku. hehehheh!~
Mase aku pegi tuh punye la ramai org kat sane yang masih menunggu giliran tuk servis kete masing2. Tapi disebabkan aku ni dah salu buat kat sini, aku ni plak seorang perempuan (lady first.. hiks!) dan aku pon konon2 nk cepat (kuar pun lunch hour) so dorang mendahulukan kete aku dlu. Hohohoho!!
Ok, siap!
Aku tuk bulan ini tak dapekk la nak shopping baju, kasut ape bagaii.. Duit pun perabih kt kereta ajorrrr.. Huhuhuhu!!~
Servis ekon + tuko stereng + wat alarm + tuko minyak hitam = Settle!!~
Huhh!! Leganyeee.. =P



24 comments:

KhaLifah feDi said...

emm mmg cm tue lh wawa,tyme wet kering kete x wat hal,tp tyme wet berkepuk,dye tatao aje kan2 wawa..=)

psst:wah so nie wawa bercuti xjln2 aa alololo cian yer..^-^

[yAN!e][pUTraJAya] said...

biler kancil biru nak berdating dengan kancil ijau nih....?

he he he...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Liquid said...

waa mane aci camneh... sbb gurl jek dpt potong q.
ini sgt x adil..!! eheh. ktne bngkel nie ep...?

StanNero said...

heheh xpe la pun..janji keta Mantap..

Baju baru kalau keta rosak je..mana lagi pening..hehe

En. PeRD said...

hahaha.. si biru makin sehat... sumer dah tukar... giler ar si biru... injection tu... wakakaka...

nesloais said...

ganasnye kancil wawa.. ada strut bar.. keta kiter pon x pasang lagi menda alah tu..

Shahrul Azry said...

tggu gaji sudah :P

Nad Eusoff said...

takpe sis..bulan depan masuk det lagi kan...
ehehehe

Ceera said...

macam2 ko tukar, memang tak dapek la nak soping bagai..

Pujangga Asmara said...

Bestnyer pkai keta.. cpt je duit abes kan?ahahaha...

z@md0tc0m ^^ said...

Tak pe..keta pun nak cantik juga ^^ nnti kalo keta tak cantik..sia-sia la wawa pakai cantik ^^ hehe..


p/s: dah lama tak basuh keta

lieya shayunk said...

salam...
wah kete udah di make over baik punye ye kak...
nnti leh la ajak lieya p jenjalan...
hehe....

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

tu la.
dia tau2 je de wet.
bgus la tuh klu dia phm gitu.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

yanie:

bile2 ajor.
akk ckp bile?? dimane??
zuppppp!!
si BIRU smpai jmpe HIJAU.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

liquid:

elek aar.
lady first!!

hahahhaha!

Wawa_Nadwa said...

stanNero:

btoi3!!
biar kete mantap baju lama pun tarak kisah.
uwaaaaa!
sedey!!

=(

hiks!

Wawa_Nadwa said...

En. Perd:

hrp2 dia tak MAJ0K lagik pasni.

=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

strut bar tu mende??

hahahhahhaa!!
adoiyaiiii..

=P

Wawa_Nadwa said...

shahrul azry:

ape kes t'gu gaji.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

nad eusof:

btoi3!!

=P

Wawa_Nadwa said...

ceera:

tu la psl.
takpela.
berkorban tuk si BIRU.
huhuhu!

Wawa_Nadwa said...

Pujangga asmara:

hahhahhaa!
TAU TAKPE!!

=p

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

hiks!
y0lah tuh.

=P

*ayu* said...

tu kira shopping gak tu kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998