Tuesday, January 20, 2009

Tiada lagi Noh HUJAN..

Ingat lagik tak adik bujang aku yg ala-ala Noh HUJAN tuh.
Korang ingat lagik tak??
Alaa.. Bkn muke cam N0h tapi rambutnye saje yg agak2 serupe.
Kadang2 aku tgk dak ni cam 'lembut' je dlm gambo.
Duduk pon sopan je. hahahhah!
Cube korang tgk??
Setelah sekian lama dia menyimpan rambutnye, akhirnyeeee terpakse dipotong jugak.
Mama soh potong tak jalan, sekalik kena sound dgn lecturer dia baru terhegeh2 gi potong.
Ape lagik aku gelak giler2 la.. wakakakakkaka!
Dan dia memilih style ala-ala David Bechkam tuk kali ini.Kak, aku rase aku sekarang makin encem aar..
Ko tau geli aku dgr bile dia ckp camtu mase tgk gambo nih. HahhahahA!
Eeeiii.. Bweekkkkkkk!!~~
Dia ni bile snap 1 kali gambo dia nmpk OKEY mula la mintak aku snap byk2 dgn mcm2 gaye. Siap pesan "Kak, masukkn gambo ni dlm myspace aku taw!"
Mase ni dia dah nak balik Klang dah blajo kt sane, lgpun tiap minggu dia balik.
Tu yg nmpk agak smart skit kalau takk muke cam mintak pelempang je. =P

Nak makan chips more pon mcm2 gaye dia buat. Dia ni klakar ckit, aku bleh pecah perot klu dia buat lawak bodo dia tuh. Ske tiru gaye Zizan dan johan yg cam lembut tu. Aaawww!!
He he he!!
Kini, tiada lagi ghupe ala-ala Noh HUJAN itu.. Ha ha ha ha!!

26 comments:

ku tak sempurna said...

lagi ensem bila potong rambut...

david beckham lagi ensem drpd noh tu tau...

kim salam ngan adik mu... hiksssss

chiqma said...

asenye...g ensem ngan rambut baru..x serabai sgt..chumel jew muka nye..cam owg berimah..chewah..

KhaLifah feDi said...

slm wawa..ape kabar ade baek ker hari nie..harap ok lah yer i know u tgh frust psl tak dp pindh kan2..hehe..sabor lah yer..

psst:-->wawa_nadwa:ape tak nak wat!!!!( ceh2 cm marah aje hehe gurau aje ok )..emm leh dipertimbangkan ..dgn satu syarat...wawa kn tiap2 hari dok melawat blog kf ok hehehe..tue aje sng kan2..^-^ ok senyum sikit peace.............

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

klu dia baca ni mesti dia kembang.
hahah!

insyaAllah.

=)

Wawa_Nadwa said...

chiqma:

ceh!
hahahhaha.
berimah la sgt.

:D

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

wawa baik2 aje harini.
cume selsema je.

amboii..
siap ade syarat lagik eyh.
hahaha!

KhaLifah feDi said...

alololo cian yer tu yg slh eja name kf yer..huhuh..is ok..syarat2 peyertaan diterima ok..heheh..

Y u Z z 9071 said...

adik beradik bape org wawa...wawa sulung ye?

suka buat kelakar ke..

syok buat geng borak neh..
ensem....

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

YES!!!
diterima juga akhirnye.
hehhee..

Wawa_Nadwa said...

YuzZ:

adik badik wawa 4 org.
wawa ank sulung.
time mo0d dia ok BEST la.
klu hangin dia dtg, mcm ribut umat tuh.
pening mama..
hehehhehe!

cik_ah82 said...

hai..
salam perkenalan..
suke baca blog awk..;)

En. PeRD said...

hahaha... klakar giler tgk dier.. tapi saye lagik ske tgk rambut NOH dier.. LoL!!

Wawa_Nadwa said...

cik_ah82:

owh!
yeke.
terima kasih.

(*_*)

Wawa_Nadwa said...

en. perd:

yakah??
tapi tgk rimas la.
dahi pon tak nmpk..
rambut ala-ala beckham tuh smart ckit.
hiks!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Wawa,
mmg lagi encem bile dia potong rambut ni..nmpk kemas jek..
huhuhu...
blajar kt klang??..kt ner tu?
hhuhuh

Wawa_Nadwa said...

fieza:

encem ke??
owhh tidakk.
tak la encem pon cume nmpk kemas je.
hahahhah!

klang kt mane eh?
lupe aar.
kekekkeke!

z@md0tc0m ^^ said...

aduh..
sayang sungguh la dia potong rambut tuh ^^ kini tiada lagi rupa Noh HUJAN..


p/s: rambut skang dah mcm allycat

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

shian kan kan.
=)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

♠ wahhh...makin hencem adik kamoo ni wawa....kekekkekek

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Ryan Rayhana said...

~huhuhu
Ensemla adek wawa huhu Kemas Smartla..... mcmniela adek kakak hehehe :)....

Ceera said...

noh hujan kalau potong ala2 david beckhem.. dah jadik cam adik ko lak.. hehehe..

Wawa_Nadwa said...

yanie:

yeke??
takde la..
mane dee..
ish akk nih..
geli wawa dgr taw!
hahahhah!

Wawa_Nadwa said...

ryan:

y0la tuh.
adik akk kan.

he he he!

(^_*)

Wawa_Nadwa said...

ceera:

yeke?
idak la same pong.
rmbt nye ajorr..

=P

liyana said...

wah!

mcm noh lah.

potong rambut nmpk lg encem.

hehe.

akak wawa kim slm ye.

eheee.
gatai.
=)

hakiMET said...

lain seyh kak ngn adik..hi kak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998