Friday, January 23, 2009

Selamat bercutiiii..

Nampaknye ramai yang akan bercuti pada CNY nih kan.
(yang kena keje tu sabau je la eyh, lgpon dpt triple kan kan kan.. masyukk!)
Aku cuti hari..
.
.
SABTU
.
.
AHAD
.
.
ISNIN
.
.
SELASA
.
.
v
v
v
v

tapi aku tambah cuti 1 hari sampai hari RABU. hiks!

Padahal bkn gi mane2 pon sajor je amek cuti, nak perabihkan cuti tahunan aku. Byk nau cuti aku, sape nak????
Meh aku bagi cuti aku ckit.
kekekkekee!~

Disini aku ingin mengucapkan epy chinese new year dan selamat bercuti utk kawan2 sume.
Berhati-hati dijalan raye eyh.
Jgn lupe pkai seat belt taw yg kt belakang tu, yg kat depan takpe!!~
he he he.Aku paling malas mau pkai seat belt, kalau terserempak dgn pak pulisi baru terhegeh2 nk pkai. hehehehhe! Jgn la jadik macam saye ye kawan2. Ingatlah org yg tersayang. hiks! =P

21 comments:

makcik rokiah said...

camat pegi dan pulang dengan incik biru itew..

yeaaaa..saye pong coti jugak..!

Wawa_Nadwa said...

makcik rokiah:

ye maceh ye makcik.
selamat bercuti la eyh.
tk care!

(+_+)

z@md0tc0m ^^ said...

Selamat bercuti sakan ^^


p/s: tunggu open house menteri

faqiha said...

selamat bercuti :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

happy holiday dik wawa.....

jom lepak2 dengan kak yanie..

mau kah?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Wawa_Nadwa said...

zamd0tc0m:

selamat bercutiiiii.
=P

Wawa_Nadwa said...

faqiha:

same la kamu jgk.
selamat bercuti.
tk care eyh!

=P

Wawa_Nadwa said...

yanie:

lepak??
j0m j0m j0mmm!!~

bile??
wawa on je kak.

(+_+)

honeysour's blog said...

selamat bercuti wawa....
aku esok baru balik kampung...

kojah said...

wahhh lamanya cOtiiiiiii

KhaLifah feDi said...

kui2..slmt bercuti-cutian yer wawa..

wah lame cuti yer..ti sng2 turun jb yer ti kf gi ajak wawa mem2 bowling kat daiman bawl jj ok hehe..take care ccu later..ok smile always..

psst:-dh lame wawa pki incik biru tue..?^-^

Wawa_Nadwa said...

honeysour:

berhati2 nk blk kg tuh.
jln gerenti jem.
wahahha!
=P

Wawa_Nadwa said...

k0jah:

mane de lame.
ade org tuh lagik lame c0ti smpai seminggu.
cam dia plak yg raye.
kekekkek!

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

ntah bile ntah nk trun jb lagik.
hiks!

selamat bercuti tuk KF jgk yer.
take care!

incik biru tu scond hand so rase nye dh agak lame jgk l0h.
=)

KhaLifah feDi said...

huhuh..slmt cuti utk wawa gak yer..but kf xder cutilah kui2..lau wawa ade baki cuti buleyh aa pass kat lady boss kf yer..hehe..ok.take care..cuti2 gak tu jaga incik biru tue leklok yer..

Pujangga Asmara said...

Eleh wawa...PA cuti lg lama loh.. 5 ari..wahaha..tapi bosan gaban..tak taw nak buat apa..cuti pulak dr isnin ke jumaat..argghhh!!BOSAN..

P/S:menjerit kat blog wawa kejap..jgn marah ye tuan umah..ahhaha..

★ Nu♥ℜul ★ said...

aii sis wawa. selamat bercuti =)

Shahrul Azry said...

xpakai seat belt xdpat r angpau dari uncle choi :P

Wawa_Nadwa said...

pujangga asmara:

lame nyeeee.
eeii. bosan cuti lame2.
bkn wt ape p0n.
hahhaha!~

Wawa_Nadwa said...

shahrul azry:

uncle coii.
mau angpaw!!!

hehehhe.

*ayu* said...

meh sini cuti tu sikit.. (sambil jegil2 mata..)

ahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998