Thursday, January 1, 2009

MAUT vs UNDERWORLD 3

Korang dah tgk cite MAUT?? Blom lagi????
Aku dah tgk dah.
Saje je nk eksen. kekekkeke!

Cite ni ade 3 kisah mengenai Liyana Jasmey yg membantu mencari kehilangan remaja pompuan, Sabrina Hasan yg mengamalkan gaya idup bebas dan Que Haidar plak yg hilang pegangan agama (black metal). Best ke tak gi tgk okey. Huhuhu!!~
Hidup belum pasti, mati sudah tentu.
********************************************************************
Underwater 3 aku tgk hari rabu kt Times Square.
Ingatkn gi hari rabu tak la ramai, takde maknanye. Ramai btoi org, bdk2 sekolah lagi ramai maklumla ngah cuti CNY kan..

Cite ni plak mengisahkan
Puntianak, Sonja (Rhona Mitra) bercinta dgn serigala jadian, Lucian (Michael Sheen yg mendapat tentangan dari bapak si puntianak ni. he he he!~
Nak tau lebih lanjut gi la tgk eyh.. =P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998