Thursday, January 29, 2009

Lan Meet Uncle HUssin

Korang kenal d0k??
Alaaaa.. Yang menang Juara Lagu tuhhhh..
Tak tahan!! tak tahan!! sambey tarik2 baju tuhhhh..
hahaha!~Seyes! aku sebelum ni mmg tak kenal sap0 mamat nih. Ngan gaye nye alahaiii mmg tak mcm artis pon, klu nmpk tgh jalan nih jalan pun laga-laga bahu je lah. hiks! =P
Tapi disebabkan dia ni dh jadik juara mase JUara Lagu harituh aku pun amek la gambo wat kenangan. Kalau dia tak menang taknak haku nk amek ngn dierr kan. Awek dia kt sebalah tuh BERBULU je neng0k. wakakakkakak!
wa tak heran laa.. 0psss!~

Dengar cite dia sakit eyh?? sakit ape ekk??
Patut la kurus je.. Shian kan.. =)

43 comments:

.::c!kzUrA::. said...

oit..ko jmpe dia katne?
ish ni yg jeles nih...

cik wanie said...

sukalah tue bila dpt bergamabr yer,
hehehehehehehehehe,
happy x?
lalalalalalalla

haya_yaya said...

wa..katenye kna sakit saraf...
hish..mcm Seri Bayu tu...
sian la..

atty's said...

wah wawa..dpt bergambo ngn juara lagu hah..aah ade gak dgr..dia sakit..kekdg tkleh jln

wiseman1stopcentre said...

control ayu bergambar...mmg ayu...bole tangkap jatuh ni...hehhe
always positif & hepi selalu...
p/s: sama2 kita berdoa agar lan cepat sembuh(nama dia lan ke)...buat wawa stay cute yeee....

honeysour's blog said...

ala..wawa...
nak jugak jumpa lan ni...
wa, ko jumpa kat mane dia ni...

Ceera said...

lain bebenor muka nye...

sakit apa plak.. tak tahu jugak la..

Wawa_Nadwa said...

cikzura:

aku jumpe kt pandan kapitaL.
dkt je ngn umah aku tuh.
hiks!~

Wawa_Nadwa said...

cik wanie:

mesti la suke.
hehehhee.
=P

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

yeke.
shian kan..

Wawa_Nadwa said...

atty's:

sbb dia kurus sgt.
dgr2 dia sakit, tapi sakit ape taktau.

Wawa_Nadwa said...

wiseman1stopcentre:

lan la kot.
hahaha.
biar btoi klu salah wat malu den ajorrr..
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

honeysour:

aku jmpe kt pandan kapital area pandan indah.
tempat tu tak glam pon.
sbb tu dia gi tmpt2 camtuh.
pkai pon simple kan.

=P

Wawa_Nadwa said...

ceera:

muke dia mmg lain sgt.
klu tgk dr dekat kurusss gilerrr.
sbb tuh nmpk wawa berisi bile amek gambo ngan dia.
hahahhahah!

Y u Z z 9071 said...

waaa jumpa artiszz...

Wawa_Nadwa said...

yuzz:

alaa.
artis pon lan MUH je.
heheh!

KhaLifah feDi said...

emm fulamak cayelah wawa..ala aq xheran pun dye still selamb aje kdok aje kan.wawa..is ok aq xjels aa wawa..yg ptg ko heppy naa..ok..=) bye2 take care..

psst:-aq taw dye sakit ape>? dye sakit poket tue hehehe?

Strobery.itu.aku said...

haha ;DD jmp tpi jalan kompem xpasan.

nURmALa mAZLan said...

wawa,
dia kawan akak la...ekekeke~~
dia ada sakit sendi yg leh effect kat buah pinggang dia..

wuaa!!!! teringat dulu2 kami susah bersama².. jgn kau lupa daratan ye lan.. aku sepak kau nnt..

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

l0h!
sape s0h jeles.
ala klu takat ngn lan MUH ni takyah la jeles.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

strobery.itu.aku:

mmg pon.
kekeke!

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

owh yeke.
shian nye kan kak.
patut la kurus je.
tapi sore dia mmg BEST kan.

=P

KhaLifah feDi said...

eleleh cewah2 yelah tue.......
emm x kishlah wawa..biarkan lan dgn topinye ok..

psst:- kf dtg de hjt ..
ti wawa..pg blog kf then sila amik award ok..jgn luper..i wait u..my frenz..

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

baik nye laa KF ni.
terharu wawa taw.
hehe!!

KhairiL's said...

yg ni Lan MUH kan...

Liquid said...

wargh incek liquid sgt jeles..!! suda lame ingin ketemu beliau neh..!! huhu

nesloais said...

huh.. awek dia BERBULU kaaa.. dasat2..

adenium said...

hhehehhe...seb baik dia memang.... kalau tak.... hahaha....sambung lah sendirik ye..hahaha

Nad Eusoff said...

ler sakit ke?
tp siyes cekal betul MUH nie..
ngan tade det pun dowang truskan gak AJL
seb baik menang
chaiyok2..

nyway ske ar tu sis wawa
seb baik tak caras si Lan tu kan
kalau dok pingsan awek dier
kehkehkeh

S h i n o said...

e ehh.. ade iras2 pulakk

tu lg cari penyakit hehehe
:P

Wawa_Nadwa said...

khairil:

yup!
tuh la lan MUH.


agaknye la.
hehehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

liquid:

owh.
jgn la dikau jeles.
sememangnye aku yg ditakdirkn jumpe ngn beliau dlu dr kamu.
wakakaka!~

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

isk.
kesitu plak dier.

(+_+)

Wawa_Nadwa said...

adenium:

wahahhaha!
wah!
nk s0h smbung kah?
owh tidakk..

=P

Wawa_Nadwa said...

nad eusoff:

shian kan.
tp takpe dia dh menang pon.

sbb tu awek dia hangin je waktu nih.
ohohohoh!

=P

Wawa_Nadwa said...

s h i n o:

tak phm la shino.
iras2 ape?

hiks!

+P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

♠perghhhhhhhhhhh
ingatkan bopren baru kamoo dik
he he he..
ghupe2 nyer MUH...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

BigMouth said...

Anak alang si Ajai tu, minat giler ngan mamat ni, siap boleh tiru sora dier..

*ayu* said...

pst pst... akak sama la cam wawa..mampos x kenal ngan mamat tu..hahaha

Wawa_Nadwa said...

yanie:

wahahaha.
agak2 la kak.
mau kena kejo nnti.
hiks!

=P

Wawa_Nadwa said...

bigmouth:

alang, kiteorg ni pon ade hati nyanyi lagu MUH nih.
hahahha.
sedap ke tak tuh blkang kite.
tapi versi yg lembut nye la.
kekekke!

=P

Wawa_Nadwa said...

ayu:

hahahhaa!
tau takpe.

=P

stitchz said...

laa...
siannye..
hehe..
xpe..
dia memang power bile nyanyi..
salut Meet Uncle Hussain!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998