Saturday, January 31, 2009

Friendship Award

Award ni daripada Khalifah Fedi, beliau adalah salah seorang pengulas popular di blog aku.
Kiut kan award dia nih.
So sweet!!~~
=P

Ok, sekarang giliran aku bagi kt korang plak yer.
  • Cik ZUra (aku pasti merindui dirimu nnti)
  • Cik Zira (update blog ko skrang!!!! hiks..)
  • Kak Yanie (bila kita mau ketemu??)
  • Nad eusoff (bleh x amek gmbo ku dgn kamera br mu. hohoho)
  • Kak Ceera (tak sabo menanti baby mu. kekekek!~)
  • Incek Liquid (kelakor la entry ko.. sakit pewot aku gelak.. haha!)
  • Pujangga Asmara (yg sentiasa cb0k.. hee!~)
  • Cikgu Rashid (semoga emak cikgu cpt sembuh yer. Amin!)
  • Kak Nurmala (akan kawen tak lama lagik. Jgn lupe jemput eyh!)

8 comments:

KhaLifah feDi said...

emm ye ker aku pengulas popular nie wawa..emm mekasih pd yg rajin singgah blog aku yer..

psst:-aku m'omel bkn kerna popular ..hehehe

Rashid said...

salam wawa..
Terima kasih doa tu.. & terima kasih atas ingatan kad ini. Sesungguhnya terasa bangga ada adik wawa yang nakal, manja, cute & baik hati.. hehe (kena belanja ni.. dah puji abis ni. bila? minggu depan ek?.. )

.::c!kzUrA::. said...

wah dpt award dr wawa..hehe...
tp apsal tulis 'akan merindui mu'?
sedih siot!!!! :((

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

yaa.
nama mu sudah tertera di 'pengulas popular'.
huhu!

Wawa_Nadwa said...

rashid:

wahh!
puji2 ghupe2 mntk blanje eyh.
ckp nk mam ape??

mekdi?? kentuky?? pizza??
owh tuh sume kena boikot.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

cik zura:

saje je.
mesti aku akn rindu kt ko nnti.
=P

Rashid said...

adehh .. taknak tu sume. nak makan abc jer.. hehe.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

eleh dik
bila mau ketemu?...bila mau ketemu tanya nyer...

tp tak ketemu2 gak...hehehheh

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998