Wednesday, January 28, 2009

Cantiknye Dato' CT nih..

Seyes weyh!!~
Mmg tantekk kan Dato' CT nih.
Sedap je mata memandang.
Perfectooo!!~
Aku biasenye akan singgah tgk2 majalah tuk tgk cerita terkini mengenai artis, kdng2 beli kdng2 tgk ajor. Ternampak plak majalah ni, apa lagik trus capai gi bayo. Aku ni akan beli sesebuah majalah tuh klu cover & Info tuh menarik baru aku amek, sbb bleh simpan wat kenangan. Artis mcm Dato' CT ke, Erra Fazira ke Mawi ke, mesti aku beli punyeee.. Hiks!!~
(+_+)

26 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

♠ akak tiap2 bulan beli majalah Eh!

hmm...intrend jarang beli...kecuali kalau ada isu2 tentang perkahwinan...hah..! baru nak beli...

persediaan masa depan kata nyer..

hehehhe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

nURmALa mAZLan said...

akak dah stop beli majalah intrend ni dah lama dan, sbb dalam dia x banyak info sangat. akak beli majalah eh! tiap2 bulan. tapi last week masa akak gi keai majalah nak beli eh!, akak ternampak pulak dato' siti jadi cover intrend, harus la akak beli okeh..

Y u Z z 9071 said...

mmg vass..cantik...

Ceera said...

akak pun suka siti..

bila dia nak comeback kurus eh.. =P

Me, Mrs Taj said...

Dia mmg canteq! sape yg kata dia tak canteq mmg butala org itu..buleh gittu?

fezaL Mohd said...

ct cntek ;)

Pujangga Asmara said...

Macam dah tembam ajew.. haha.. bila la dia nak beranak nih...

KhaLifah feDi said...

emm mmg aa tu yg aq sakit jiwa biler dye kawen dulu ngan atuk "k" tue wawa hehe =) skunk dh ok dh..

z@md0tc0m ^^ said...

Untung la syarikat majalah kalo camtu..nnti suruh dia jual cover je utk wawa ekk? hehe..
tak pe..hobi masing2


p/s: beli buku majalah PC je

Nad Eusoff said...

ohoh..gigih sis yer...
bli ar majalah siswa ke, pa&ma ke..
kuikuikui

anatahir48 said...

kalau dah jadi artis, memang lawa dengan teknik mekap sume tu...esp magazine ni kan ada teknik polish pics..so ilang sume benda2 yg tak lawa, yg jerawat jadi nipis, yg pesek jd mancung..

Wawa pun lawa, kalau dimekap pro lagi lawa

lieya shayunk said...

dato ct mmg cantik...
makin berusia mkin cantik sgt...
jeles la plk...
ahaks....=)

Wawa_Nadwa said...

yanie:

x penah lagik beli EH! tuh.
dlu rajin beli mjlh REMAJA.
skrng ni dh kureng beli2 majalah nih.
klu ade isu best baru beli.
hiks!

=P

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

akk mesti beli punye lagi2 t0kti yg fr0nt cover kan.
haruss beli.
huhuhu!

Wawa_Nadwa said...

yuzz:

yes!
mmg cantek!~

Wawa_Nadwa said...

ceera:

dia dh kurus la kak skrng.
cume dress up dia nmpk tuekk.
ishh..

=P

Wawa_Nadwa said...

mrs taj:

dorang jeles la kak.
sbb tuh kate tak cantek.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

Fezal mohd:

mmg p0n!
=P

Wawa_Nadwa said...

Pujangga asmara:

haha.
cb0k nk t'gu dia beranak nape.
aiyakk.

=P

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

hehehehhee!
alahaii.. shiannnn..

=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotc0m:

ape plak jual cover.
dlm pon wawa baca pe.
tgk la isu ape.
hehehe!

=P

Wawa_Nadwa said...

nad eusof:

hahaha!
amboi2..
klu malajag pa&ma tuh takde la nk beli. klu nk baca pinjam je kwn2 kt opis nih.
kwn pon ngn mak org kan. huhuhu!

Wawa_Nadwa said...

anatahir:

mesti la.
klu tak kan kak takde la cantek smpai camni.
parut, bulu roma tak nmpk pon.
hahhaha!
kulit dia cantek wat.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

lieya:

dia mmg cantek tapi syg dia dh tak pandai dress up la yang.
kesian neng0k dia.
hehhehe!

=P

Azly_Zackry said...

weyy...
azly here...

tukar link jom!!

pe2 pon kakak aku mmg chantek selalu..hahaha..

Azly_Zackry said...

wey..
azly here...

jom tukar link!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998