Monday, January 12, 2009

Berhijrah..

Kemungkinan aku akan berhijrah atau berpindah..
Bkn pindah umah atau ape.
Cume berkemungkinan aku akan ditukarkan ke bahagian lain.
Selama 3 tahun 10 bulan aku bekerja di Bahagian Pentadbiran Sumber Manusia.
Akhirnye aku akan berhijrah ke bahagian lain.
Dengar2 kt Bahagian Akademik.
Adakah aku sedih?????

Owhhhh!! Tidakkk..
Tak ade makne nyer nak sedih2 nak emo2 nih sume..
He he he he..
Bahagian nih lah yang aku idam-idamkan dari dlu lagi.
Akhirnya ape yg aku idamkan termakbul jua.
Syukur Alhamdulilah.
Kemungkinan aku akan mula berhijrah bulan 4 nih.
Huhuuhuh!

Tak sabar nak memulakan tugas ditempat baru.
Suasana baru.
Rakan sekerja baru.
dan yg paling penting bos baru.
Tapi yg paling aku 'kureng ckit' dpt bos perempuan laahh!!!!!!
MenciiikkKKK..
Hohoho!!

25 comments:

honeysour's blog said...

ko keje kat jabatan mane yer wa?

Y u Z z 9071 said...

selamat berhijrah

female boss.....aduhh

Erieq said...

mintak2 lah bos pmpn tu bukan la yg jenis cerewet kan kan..,

Wawa_Nadwa said...

honeysour:

keje kt Universiti kt jln semarak.
universiti ape??
pikiaQ la sndri ek.
bleh tak cam tuh.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

yuzz:

mekasih kak!
yup!
female bos.
uwaaaaa..
=(

Wawa_Nadwa said...

Erieq:

hrp2 la.
tapi salunye mmg cerewet pon bos perempuan nih.
lg2 time dtg bln.
hiks!

PakciQue said...

Eleh. Macam tuan tanah takde datang bulan pula.

atty's said...

selamat bertugas di depat baru..hehhe..

female bos..kalo dpt sekepala..leh layan..

dapat len kpla..adeh...

gudluck for wawa..

lieya shayunk said...

tahniah akk...
sbb dpt change a new department...
gud luck ye kak cyg...=)

Mrs Taj said...

skali skala best jgk pindah..tukar anging..duk tpt sama je 10 thn tak best jgk..takde pengalaman baru...

tukar bhgian akademik? motip? boleh ngorat ek? hehehe

Wawa_Nadwa said...

pakcique:

mmg la ade sape kate takde.
tapi xde la menyusahkan org.
=)

Wawa_Nadwa said...

atty's:

salu nye dpt bos perempuan nih sume ikut hangin.
tak profesional taw!

Wawa_Nadwa said...

lieya:

macek dik!
(+_+)

Wawa_Nadwa said...

Mrs Taj:

mmg bosan.
wawa br dok 3 tahun dh bosan thp gaban.
hehehhee!

tak sabo mau tukar tempat baru.
yey!

ngorat??
jeng jeng jeng!!
=)

Yusuf Alam Romadhon said...

tapi tampang kantornya complicated gitu ya... hallah

UnGu VioLeT said...

wawa, ade award utk wawa.. dtg ambik ye nnt!!!

adenium said...

huh...tersusun nya meja... malu sungguh kalau compare meja org ngan meja kiter..hehe

Wawa_Nadwa said...

ungu violet:

maceh kak!!

(+_+)

Wawa_Nadwa said...

adenium:

mase ni br pas kemas meja.
ohohohohoohoh.
=P

megat said...

save Palestine

fahmi latiff said...

hahah... habis la kalau bos wawa tu lady bos .... mesti garang giler.... banyak2 la berdoa minta dapat bos yang baik...:)

Wawa_Nadwa said...

fahmi latiff:

Amin.
hrp2 la dpt yg OKEY!
hee!
(^_^)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat bertugas di tempat baru dik....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

Wawa_Nadwa said...

YANIE:

Macehh!!

(*_*)

KhaLifah feDi said...

emm oic wawa kerja kat UTM kan hahah..wah2 beskan..nie mesti selalu kna ushar hehe..

psst:-sory lame tak singgah blog wawa nie psl skunk kf tgh bz dgn berkuak lentanglah..hehe..emm naisb tak berkapalselam lau tak ssh jugak..emm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998