Saturday, January 31, 2009

Award Bestest Follower

Award kali ini diberikan oleh Ungu Violet a.k.a Kak Mardhiyah. Bukan bagi gitu je kena plak berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. aku memilih blog Ungu Violet nih.

Sebab-sebabnya adalah:-
  • Kerana ceritanye yg menarik
  • Gambar peribadi, pemandangan yg cantik2..
  • Macam2 jenis makanan kak mar nih masak yg tak penah tgk pon ado.
  • Bleh tau cara dan budaya org asing yg jauh nun diperantauan
  • Seorang yg sangat manis, peramah dan cute!~

5 comments:

UnGu VioLeT said...

thanks sgt wawa sudi terima dan publish..

keep in touch k!!!!

Nad Eusoff said...

ohoh..bangge lah kakak ku ini..
hehe
tu hidong kombang tu..

UnGu VioLeT said...

thanks again wawa... take care dear!!

Wawa_Nadwa said...

ungu violet:

ok.
same2 kak.

=P

Wawa_Nadwa said...

nad eusoff:

hahhaha!
nakal ko eyh.
babap kang.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998