Monday, January 4, 2010

Alvin and The Chipmunks..

Minggu lepas bwk mama n adik2 tgk cite alvin ni.. Ingatkan pi hari rabu murah la kan, tu yang pi belanje d0rang tu, sekali same je harga cam hari-hari biasa. Cis!! Heee.. =P

Menatang ni kan alohlohlohhhhhhh!! Alvin, Simon n Theodore dh tak secomel dulu mungkin dah besar kot, yang girl plak mmg comel la rasa nak picit2 je..
Kebanyakan lagu yang mereka ni nyanyi tu popularr sgt bile dorang nyanyi tu dah tentu comel kan..
Chipettes.. Hohohoo. kiutt gilerrrr la menatangg nii.. Rasa nk amek je bela. hiks!
Masa ngah tgk cite ni.. Aku nyampahhh betoiiii dengan org d0k belakang akuu nihhh.. Buleh plak kooooooooooooo tendang2 kusi.. Memang tak selesa la bile kusi kita ditendang kan, aku rasa nk je tendang org itu kuar dari panggung...

Aku dah toleh belakang siap jeling tgk muke mamat ituu, kaki tak reti diam apahal.. itu tanda AMARAN yerr jelingan itu.. Tapi masih tendang2 lg.. Huii menguji kesabaran betuiii..

Malas la nak sound, kang balik dia kejar ke ape kan dah susah sbb muke dia buleh tahan seram nyer.. Heeee!! Gi pon ngan mama n adik2 risau la gak.. lain la kalau gi ngan boipren ke takpe gak, ku suruh je dia hentak dak tuh.. hee.. buleh gitu?? =P

Mau kasi bintang.. =)

5 comments:

sasha* said...

i lama dh tak tgk movie T_T

Lifesaver said...

tendang balik kerusi dia :P

Uruchimaru @ kf said...

dulu rajen tgk katun citer nie!

Y u Z z 9071 said...

so amacam cite ni...

best gilak x?

lily lotus said...

eee! nak bawa anak2 akak tengok gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998