Saturday, December 20, 2008

Transporter 3

Walaupon sibuk berkursus sempat lagi tgk wayang weyh. hihihi.
Hari minggu kan aku balik so sempat la layan Transporter 3 nih.

******************************************************
Sinopsis
Frank Martin (Jason Statham) telah memaksa supaya mengangkut Valentina (Natalya Rudakova), diculik anak perempuan Leonid Vasilev (Jeroen Krabbe), melalui penggunaan sebuah alat terlekap pergelangan tangannya yang akan meletup jika Frank pergi lebih daripada 75 kaki daripada kereta dia. Vasilev adalah kepala Environmental Protection Agency untuk Ukraine. Beliau perlu mengembara daripada Marseilles melalui Stuttgart dan Budapest sehingga beliau berakhir di Odessa pada Black Sea. Walaupun Valentina perangai sinis dan rintangan Frank untuk ikut campur, Frank dan Valentina jatuh untuk satu sama lain, manakala melepaskan diri daripada satu buah negara mengancam nyawa selepas satu lagi. Statham sekali lagi memandu satu armored Audi A8 W12 dalam filem itu.
Secara keseluruhan cite ni BEST gak lah, kira aku bleh layan aar.
Pendapat aku cite ni lagi best dari James Bond. Huhuhu!!
Minat seyh kat hero cite ni, walaupon tua tapi gaya dia fuhhhhh mantap seyh.
Hiks!

4 comments:

megat said...

wawa cerita dia best aku suka

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sempat lagi tu tgk wayang

hehehehe

Rashid said...

Mau tiru gaya cam tu juga la. Masa latihan kat kem nanti.. nak ambil pistol dan bergaya macam tu.. tentu nampak macho kan.. hehe.

salihin said...

great movie..

they shoot it kat tempat saye belaja..cool..

sorry nyibok..

ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998