Monday, December 22, 2008

Suke nye hakuuuu!!

Mengapa aku suke sgt???
Sebabnya aku dah buleh online kt bilik aku ni haaa.
Nampak tak menatang putih tuh??
Haa.. Yang tuh fasilitator aku kasi pinjam.
Dia bagi pinjam sebab soh buat asignment tapiiii... tetttt!!
hiks!
Bile dah dpt tenet ape lagi mesti la nk meng'UPDATE blog kan.
huhuhuhu!!

9 comments:

Nurmala said...

harus la ngapdet kan wawa..hehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hapdet dik...jangan tak hapdet dik...hehhehe

rosmona said...

WAH BESTNYER..NK PINJAM BULEH..

z@md0tc0m ^^ said...

haha ^^
bagus bagus..
nnti boleh la pinjam internet tu ^^


p/s: kalo boleh pinjam laptop pn ok

faqiha said...

hehe smbil mnyelam minum air ;)

Rashid said...

salam..
hahhhhh.. ooo guna utk mengupdate blog ekk. Sapa nama fasilitator tu. Ada phone no ke?. Nak lapor!!! hehe

Diana-k said...

eeyypppp...dulikss kan wawa....kihkhihhi

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

eyhh..
HARUS update.
kate nk jadik blogger tegar.
ahhaha!

Wawa_Nadwa said...

yanie:

ni cb0k update le ni kak.
hehhe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998