Tuesday, December 2, 2008

Selamat Pengantin Baru - Kak Ila & Asri

Alhamdulilah, aku selamat sampai ke Terengganu pukul 6.00 pagi kalau tak silap aku. Seperti sedia maklum kat sana kt musim ujan so air naik jugak la. Sib baik naik bas kira redah aje, agaknye klu bas wat hal mase tuh mau kiteorg sume kena t0lak bas. Beg sume letak kt bwh bas, abes basah baju kiteorg kena la gosok sampai kering. Hiks!

Aku kan tak bape sihat hari tuh so muke pon cam hape je. Aku dah bagi tau siap2 kat akk sebelah ni Kak, sediakan plastik kang sy nak muntah nnti senang. Haha! Sampai je homestay carik bilik tuk tukar baju hape, sekali bilik bocor hampeh t0i. Sib baik katil tak basah, ape lagi landing baekkk punye. Hujan tak berhenti2 seh, bayangkan la nak gi kenduri nih. Adehh! Cun melecun beb berbaju kebaye, sampai2 je takde makne nk cover ayu redahh je ujan tuh. hiks!
Haa.. Inilah pengantin nye.
Salam pengantin masing2 baju basah je. Hehhee!
Majlis dorang simple je takde sanding2.
Walaupon ujan meriah majlis dorang, makanan pon s0dap. =)
Yang ni HARUS amek gambo dengan pengantin. Org kate amek berkat.
Huh! datang jauh tuhhh redah ujan banjir sume nak amek berkat. Hehe!
Amek gambo kenangan dengan pengantin sebelum pulang.
Balik je dari umah pengantin, tukar baju ape sume pastu nak gi jalan-jalan. Hujan pon sanggup redah weyhh, rase mau pitam je haku!! Next entry eyh.. =)


9 comments:

z@md0tc0m ^^ said...

wah wah wah..
tahniah ^^


p/s: ketagih nasi minyak ^^

*ayu* said...

amik berkat itu penting!
:P

Wawa_Nadwa said...

zamd0tc0m:

puas dpt mkn nasik minyak.
=)

Wawa_Nadwa said...

ayu:

haha!
tu yg paling penting kak.
(*_^)

S h i n o said...

Bestnya kahwenn...
tak sabo je tgokk :)

Rashid said...

jom kita peace V..

eee nape gambar tu..nampak sikit temban. (hehe. gurau jer)

Rashid said...

Tahniah, Salamat pengantin baru..

(sambil ucap selamat, mata duk jeling wawa jer..)

Wawa_Nadwa said...

shino:

kawen mmg la bestttttt!!
hiks!

Wawa_Nadwa said...

cikgu rashid:

cikgu, jgn jeling lama2 nnti jatuh kang.
kekkekeke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998