Sunday, December 7, 2008

Rindu nyerrrrr!!

Seriously, aku amat merindui kalian semua.
Rase tak lengkap je kalau tak dapat update dan tak online blog.
hahhaha!
Aku agak sibuk akhir-akhir ni dgn Kursus Induksi di JB so msj2 korang kt shoutbox aku tak dpt nk reply.
Sorry yeah!
"SELAMAT MALAM!!"

15 comments:

Zyma Saad said...

Wawa..
Hati2 jg diri ekkk di tmpt org.
Selamat Hari Raya Aidil Adha.

@LiYaNNuaR said...

miss u too... salam aidiladha dari Perak...

Diana-k said...

eyp eyp..update wawa!! ahahaha
muuaaaaakkss!!

*ayu* said...

akak pun rindu ngan entry wawa..
cepat la update!!!!

Nurmala said...

oit...
kalau rindu cepat la update

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat berkursus dik
jaga diri kat sana k...

(^_^)


ku tak sempurna said...

selamat berkursus eehhh... jgn main2 mata... nanti ada plak yg jeles...

selamat hari raya aidil adha :D

Mohd Kamal said...

rindu kt i gak ker??
rindu oooo

Nad Eusoff said...

chamat berkursus kak..jgn berkurus plak..makan minum jage aw

Me, Mrs Taj said...

dh hbs kursus nnt update bnyk2.. ;)

BigMouth said...

i miss u too....

Y u Z z 9071 said...

jaga diri tau...adik manis

Rashid said...

Takper.. wawa jangan risau. Saya kekal peminat blog penuh keriangan ini. hehe

Rashid said...

eeee mana wawa ni? padanler sunyi je rasa alam maya ni. Rupanya dia ni tak de ekk..

ops!!! macamana boleh lupa ni. kan dia pergi kursus induksi. ishh sorry wawa..

*ayu* said...

mana la adik ku sorang nih.. sib baik semalam jumpa kat wedding ceera... alahai..
wawa! cepat la balik from JB!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998