Wednesday, December 31, 2008

Potluck Redmummy Besttttt!!

Tarikh : 27hb Disember 2008 (Sabtu)
Masa : 4.00 - 6.00 petang
Tempat : Taman Putra Perdana Presint 1, Putrajaya
- Family RedMummy-Terlebih dahulu aku ingin memohon maaf kt Kak Red sbb hari itu tak pkai kaler merah. Hehehhehehehhe!! Puas carik baju merah tapi takdak la. =)
Sampai2 je kak red trus tanye "Nape tak pkai merah??" hiks!Ade byk game tapi yg paling kelakar pertandingan mkn epal ni, mcm2 gaya ade. Hehe!
Bdk2 kecik paling sonok sbb byk game tuk dorang. Syabas tuk GBM!! Aku juga antara yang paling heppy sebab dapat adiah lucky draw. Tapi dak2 kate aku dapat adiah Mami Poko Pants. haha! Kurang asam bt0i. Yang pasti dlm tuh bkn Mami Poko Pants eyhh. Hanya aku dan Kak red saje yg tau. Hohohoo!!Ni antara org kuat yg menjayakan potluck kak red nih. Tanpa dorang mungkin kami tak rase berkumpul cam gini. Tahun depan wat lagikk eyhhh..Ske tgk muncung kak red. Comeiii aje!! Hehe. Mase ni aku dah nak balik dah, kak red sgt sibuk melayan tetamu tapi tak lepas juga melayan aku. Thanks yeahh kak red!! =)
Ko wawa!! jgn kate haku tak pandang kamera ko eyhh..
Hahahha.. Agaknye dlm hati kak red kate gitu kot. sbb dlu aku penah komplen yg kak red tak pandang kamera aku. Kali ni btoi2 pose special tuk aii tauuu.. Hoho!
Diana-k antara org kuat kak red.
Mak aii!! Tinggi btoi diana ni, rs aku rendah sgt2. Hiks!
Apasal kt blog kak red kecoh2 psl Cameraman yg botak tuh eyhh??
Owhhh tuu ehem ehem eyhh kamu ekk.. Haha!
Kak Ayuu!!!!
Ni kali ke-2 kiteorg jumpe. First mase kenduri Ceera dan kali ni jumpe lagikk. Mase tuh aku tgk Kak Ayu ni cbuk bebenor, maklum la org kuat katakan. hehhee!
Kak Mayang ni pon kali ke-2 aku jumpe. Akk ni tak byk ckp dan dialah antara yg menyambut kedatangan ku. =)
Kak Ayusolo ini sgt la peramah, dlm gambo nmpk cam pendiam. Hiks!
Kira aku takde la malu sgt kan, dah la kt sane tak bape kenal jadikk kiranye aku bleh masuk la ngn kak ayu nih. =)

3 jejaka ini adalah Apik(bj belang2), ak dan chotz.
Ske no gelakkn adiah org tau. Ade ke patut kate adiah lucky draw aku tuh Mami poko Pants. Ish.. ish.. Ishhh! hihihiih.. Kire kiteorg ni sume sgt LUCKY hari itu, sume dapat adiah. Hohoho!!
Dan yang terakhir ini adalah Mrs Taj, aku dari jauh sudah cam akk nih. Tapi syg nya dia tak cam aku. Huk3! =(
Hee!! Dia kate muke aku lain benor. Yeke??
Dorang kate aku dlm gambo nmpk beso, tapi hakikatnya.. TIDAK! huhuhu.
Ske tgk anak akk nih, Azim namanye. Comei sgt!!!
Baik je bdk nye, main sorang2 pon jadik. Hiks!
Dak kecik yg berbaju merah ini adalah anak gadis Kak Red.
Dari ujung rambut hingga la kasut sume MERAH, sah mmg anak kak red. Haha!
Beginilah keadaan ketika aku meninggalkan lokasi. Ceh!
Masing2 cbuk bergambo sakan sampai makanan yg ade pon dorang tak pandang. Bergambo dgn kak red lagi penting tuuuu.. Kekekke! Aku kena pulang awal sbb malam itu ade birthday party kt umah nenek aku plak. Adiosssss guyzzz!!
Gambo kenangan.
p/s: Kak Red, bleh buat lagi tawon dpn eyhhh! hiks!
-END-

16 comments:

atty's said...

tak smpt sangat nak kenal2 ngn wawa..aritu..lenkali kita kenai2 ye..kty exchange link ye.

happy new year

ayusolo said...

wahhh...daku sgt peramah ker??...hehehe...mmg cenggini lah dikk...perangai akak nie kecoh kan...tp syg lah tak amik gmbr dgn satu group tikar puaka tu...muahahaha....

Wawa_Nadwa said...

atty's:

tu la.
tak sempat nk kenal2 p0n.

okey, kite xchange link yeah!
=)

Wawa_Nadwa said...

ayusolo:

yeahh!!
akk sgt peramah.
wawa sgt s0kaaa..
hiks!

a'ah la tak amek pon group tikar puaka.
hahhahah!

daela said...

wawa...akk dah copy pict awak...thanks coz coming..nk tawon depan yer???awak joint komoniti sekali yau...wakakaka...

KhaLifah feDi said...

nie majlis ape nie..semua merah ,tapi cik wawa knp yer ?white alk...lain hari kite wat majlis redwhite lah yer hehehe..
"just be friend be 4 luve"

Wawa_Nadwa said...

daela:

ok.
yeah tahun dpn mesti kena wat jgk.
hehehe.
wawa??
owh tidakk.
tak sesuweii..
=)

Wawa_Nadwa said...

khalifah fedi:

hehehe.
wawa xde bj merah loh.
sbb tuh pkai putih.
kang klu pkai ijo ke biru ke cam dh x sesuweii je nk gi gath nih.
hee..

Diana-k said...

wawaaaaaaaaaa..akhirnye kite ketemu gituu..aaa kecik jer wawa nie..mueheheheh....

university said...

wah fotonya semakin seru aja

university said...

wah..fotonya seru aja

*ayu* said...

wawa!!!!!!
akak gelak nak mampos komen wawa pasal ayusolo tu..
mmg la lam gamba diam yang.. gamba mana kuor bunyik?
huhuhuhuhuhu

adenium said...

wawa... heheh.. bukan tak byk cakap.. cuma blom kene time tuh... jom lepak2 minum2..ko tau lah akak ko nih camner...heeheh

ku tak sempurna said...

apa hadiahnya??
bukan mami poko kan?? :P

DilOt said...

mcm best je gi Potluck Redmummy.
mate ku yg rabun ke ...putih itu berwarne merah ke wawa....apsal x same warne ngan geng2 lain

Ceera said...

time ni aku sakit, kalau tak mesti aku ada sana sekali.. tak sukeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998