Saturday, December 27, 2008

PERHATIAN!!

Perhatian Kepada Semua Kawan2,

Blog wawa baru saja dikemaskini. Terdapat sedikit masalah teknikal iaitu semua list kawan-kawan telah hilang so disini ingin meminta bantuan korang sume bagi URL korang sebab nak tambah kt Blog List tuh. Harap Maklum!

Sekian, terima kasih.

Wawa Nadwa
Muaahhkkkkzzzzz!!

12 comments:

Me, Mrs Taj said...

Happy Holiday sis...

link me - http://theladybirdistalking.blogspot.com/

Pujangga Asmara said...

PA nyer link pujanggaasmara.blogspot.com

nak biodata sekali kew?ahakss..

Diana-k said...

haaaa...... wawa tak linkk....diana bomm blog wawa..kihkhihkhih

megat said...

hai wawa macam letih jeeeeeeeeee

fq88 said...

la wawa..cmne la ley hlng plak 2...
da hlng,memg sedih jugk la nk cr blek..

Mr. azmie said...

mcm mana leh hilang tu...hehe...

http://azmie-computers.blogspot.com

Munirah Abd said...

hiksss...
http://muniiera.blogspot.com

=)

atty's said...

Singgah sat

atty's said...

http://attyfir.blogspot.com/

Nad Eusoff said...

kak...jange lupe ke sayo..
ekekeke

http://nad90.blogspot.com

nyway nice layout..
ske nengok sbb kaler pink ader..
ekekeke

stay cun k..
ahaha

Rashid said...

tu la.. tak buat back up masa nak kemaskini. NASIB BAIK blog saya ada.. hehe.. kalau tak!!! wawa kena belanja makan..

dush wawa..

khir said...

saya khir
http://mohdkhiramin.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998