Friday, December 5, 2008

Pasar Besar Siti Khadijah

Haa.. Sekarang aku sudah berada di Kelantan plak. Hiks! Tertibe je ade kat kelantan plak kan. Hari aku kt kelantan aku dah rase SEGAR skit. Badan pon dah semakin sihat so mo0d aku sangat baik hari itew. Hiks!Malam itu kami menginap di rumah pensyarah UTM, Dr Nik Hasna. Dia yg excited soh kiteorg bermalam dirumah dia, layanan mmg first class lah. Besar umah dia tuuuuu..Inilah gaya org yg dah SIHAT. Kalau tak lemau je badan ni haa.Pastu sarapan kt pasar ct khadijah ni haa. Pagi2 udah makan nasik dagang, yg lain sume makan nasik kerabu. Aku tak reti weyh makan nasik kerabu. Cam bersepah je lauk nye. Hahhaa!AKu tak beli ape2 sgt pon tak sane, takat jalan2 cuci mata aje. Ade la beli kop0k 2 3 paket tuk sedara mara. Kang tak beli kate ape pul0k. He he!

Sebenarnye aku de byk gambo gile2 nak ditempek, tapi aku kesibukan yg teramat so aku tangguh dlu yer. muahkksss!

15 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best nyer dier jalan2..

jangan lupa beli kain batik kat akak ek dik wawa...


hehehhe

Rashid said...

Wawa,
camana boleh kata nasi kerabu bersepah... ulam-ulaman kan bagus utk kesihatan. hehe.

ni camana nak jadi orang kelantan? kata dah janji. Janji dot dot dot. kena belajar cara masak orang kelantan.

hiks!!!!

KUYEM said...

tak banjir ke kat kelantan...?? hoho

*ayu* said...

akak prefer kerabu pada dagang..
huhuhu...

nesloais said...

apsal gi Klate x bagitauuuuu... tak nak singgah kat umah saye kee.. huhuhhhhh..

BigMouth said...

Wah... dapat jengjalan, terus sihat kan....hehehe..
cepat lah letak gambar gile2 tu... alang nak tgk lah...

Rashid said...

Wawa, Bakpo maghi kelate tak oyat? kalu dok boleh kawe blanje make nasi kerabuke.. nasi dage ke..

Salam raya wawa.. jangan nakal-nakal tau.

Wawa_Nadwa said...

yanie:

kak,
wawa dh blk dh pon kak.
xde de beli kain ke hape ke.
kekekke!

Wawa_Nadwa said...

cikgu rashid:

hahhaha!
xde la wawa tak reti mkn sbb mcm2 ade kt atas nu.
rase nk asingkn je.
hehehhehe!

Oppsss!

Wawa_Nadwa said...

KUYEM:

air naik la jgk.
tapi xde la kitorg g kt banjir nu.
kekke!

Wawa_Nadwa said...

ayu:

kerabu mmg sedap.
tapi kureng skit.
kekkeke!

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

alooooo..
lupe nk kasi tau.
hee!

Wawa_Nadwa said...

BigMouth:

hehe!
tu la psl.
klu psl jalan je terus sihat.
hiks!

nnti wawa tempek eyh.
t'guuuu!!
=)

Wawa_Nadwa said...

cikgu rashid:

adeyhhh!
dh mule dh diaaaa..
buke takmo oyat cume lupe.
hahhaha!

Me, Mrs Taj said...

rugi woo klu tak mkn nasi kerabu pure kelantan punye..best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998