Tuesday, December 23, 2008

Merendek di JB

Malam jumaat lepas aku n the geng nak pi main boling kat Skudai Parade.
Tgkk la masing2 excited gilerr!! Hehehhe. =)
Bile dorang ajak je aku ape lagi ON je la.
Boring seyh dok sane tak jalan pon, bile org dh offer aku ape lagikkk.. Jommm aje!!
Kitaorg dijaga oleh 2 bodyguard ni, Ayob (bj oren) & Abg Eman. Sebenarnye nama abg eman ni Zaki tapi bdk2 ni memandai je tuko name dia nih.
Sbb muke dia cam Eman Manan so aku pon dh terikut2 p'gil dia Abg eman.
kekkekeke!
Tapiii!!
Kitaorg tak jadikk main lohh.. Uwaaaaa!!
Ade tournament la pul0kk.. Aisehhh!
Kecewa gile masing2. Hahha!
Abg eman ni la pemandu pelancong kiteorg. Dia tgk org2 KL ni cam kecewa pehtu dia ajak main boling kat Johor JAya. Haa.. Pe lagi kiteorg OK je la kan.
Huhuhu!!

Huh! Tapiiii.. malam tuh bkn rezki kiteorg nk main boling loh. Abg eman ni sesat tak tau jalan la pul0k. Adehhh!! Sampai ke pasir gudang nuu. Muke masing2 dh tak bleh bla dah. hehe!

Last dia bwk kiteorg gi Danga bay je. Ikuti kisah selanjutnye.. hahahha!!

11 comments:

Nurmala said...

wah wah...
merendek ye ko dik..

megat said...

aku sedia jado bodygat ..........

KUYEM said...

haha,
pi JJ pun bleh sesat ka..?
bkn susah sgt nak cari daiman bowl tuh,
die teruja sgt kot.

z@md0tc0m ^^ said...

Gambar yg first tu mmg kawan wawa tido ke ^^ hehehe gurau je..
meriah sungguh korang nih ^^


p/s: suka amik gambar sambil celik IT..ermm tah tak faham ^^

Pujangga Asmara said...

Hahhahahahahahaha hahahahahahahahaha
hahahahhahahahaha hahahhahahahahaha

kesiannyer...haha...gelak smpi guling2..2 kali nak pegi main boling tapi xjadi..cayalah abg eman manan..hehe..xpe2..nnt g la lagi..xkan tournament hari2 kot kan..

P/S : terer ke wawa men boling?takut bola boling terlepas ke blkg jew..haha..

BigMouth said...

tak de rezeki lagi lah tu wawa.. tp tak pe, maybe, next time eeee

Rashid said...

hah!! sempat lagi merendek ekk.. ishh ishhh ..

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

akk nk j0in ke?
hiks!

Wawa_Nadwa said...

megat:

bgus la tuh.
senang takyah ssh2 mau carik bodyguard.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

KUYEM:

ntah la.
gemuruh kot bwk org bujang la katakan.
hahha!

Wawa_Nadwa said...

zamdotc0m:

haha!
dia ngnt0k kot.
hiks!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998