Thursday, December 25, 2008

Histeria..

Hari sabtu 20hb aku ade raptai pentomin (btoi ke haku eja nih.. hiks!) utk malam mesra nnti. Ade la lakonan ape ntah, aku sepatutnya memegang watak sebagai wartawan.
Tapi last minit aku telah ditugaskan sebagai 'Emcee' malam tuh nnti, so kira selamat la tak payah nk berlakon bagai. Malu seyh nak berlakon depan org rmai atas pentas tuh. Hahha!
Pas je abes raptai bdk2 ajak gi tgk wayang kat Jusco Tebrau.
Hee. Aku cam biase ikut je la kan. Bosan la dok umah takde wat ape, kang klu tak join kang nyesal la plak. hiks!
Sampai sane baru terhegeh2 bincang nk tgk cite ape.
Dengan kata sepakat kami bersetuju tgk cite HISTERIA.
Dak laki sebenarnye takmo tapi bile perempuan sume nak tgk cite tu, dorang terpakse akur dan ikut je. hehe!
Akk yg baju belang2 pregnent tuh. Nak ikut kiteorg jgk tgk wayang.
Baju ijo dan baju putih masing2 cam couple je kan. Haha!
Sebenarnye hanya kebetulan. hiks!
Peserta induksi kali ini sume mude2 seyh. Cam aku jgk lah. Haha!
Kira masing2 baru dapat TETAP, ni cam celebrate la nih.
Org JB bawak org KL jalan2. Sonokkk sgt!
Thanks guyzz!!
(^_*)


Bkn setakat tgk wayang je, ade lagi dorng bwk kiteorg jalan2.
Nntikan next entry yeahh!!
huhuhu!

6 comments:

Nad Eusoff said...

sy juak udah nonton..
tp cicakman ag best ah..
giler best

Rashid said...

hehe.. penuh keriangan..

sop said...

mesti lega dah habis induksi.. kadang2 induksi ni boring jugak..
penat pun ada..seronok pun ada..
pendek kata, macam2 ada..:)

Wawa_Nadwa said...

nad eusof:

owh yeke.
pasni nk tgk cicakman plak.
=)

Wawa_Nadwa said...

rashid:

gumbira menanti berakhirnye induksi.
=)

Wawa_Nadwa said...

sop:

mmg best.
bosan n ngnt0k sbb dgo ceramah.
ade plak penceramah yg mcm membaca lagi la rs mau tdo je dlm tuh. hahhaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998