Tuesday, December 30, 2008

'Emcee' Malam Mesra

Seperti yang aku beritahu tempoh hari aku telah di arahkan dari pihak urusetia untuk menjadi 'Emcee' Malam Mesra. Malam tu sepatutnya aku kena berlakon jadi wartawan tapi disebabkan kena jadik emcee kita selamat la takyah berlak0n. Malu beb nk berlakon dpn org rmai. hahah!
Kalau korang ingat En Dzul ni adalah salah seorang Emcee mase konvo dlu. Aku pon taktau kenapa dorang pilih kiteorg, maybe sbb dah ade pengalaman kot. Walaupon dh ade pengalaman tapi aku still gemuruh beb. Bergetor kaki ni berdiri atas stage tapi En Dzul ni slumber je, byk gak backup aku seyh. Huh.. Sib baik.. Caya Lah!! hiihihih..
Malam tu aku tak selera nk makan, padahal lapo gile. Yela kena ckp kt depan org kan, mkanan sedap depan mata pon tak pandang cbok baca skrip je. Hahhahah! Mengeletor satu badan ni haa.. Aku memang tak sediakan baju untuk malam mesra nih, pkai je ape yg ade. Aku soh la En Dzul pkai same ngan aku, dia takde baju kaler pink nih plak. Hahhahah! Yelakan mane la ade laki beli baju kaler nih kan. Adehh! Klako la. =)

7 comments:

nesloais said...

lawa baju kamu.. pink + itam..

Me, Mrs Taj said...

dh hbs majlis mesti terus terjah makanan, tul tak? me pun prnh alaminya!!!! kui kui kui

lieya shayunk said...

wah...
kak wawa jd mc lorr..
good2 akk...
klu lieya dh ketor2 dh tu...
hiks...

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

maceh!
kerana kamu sorang je yg puji baju ku.
hahahhahaha!

Wawa_Nadwa said...

mrs taj:

wawa lain kak.
smpai abes majlis tak selera mkn.
bile blk je ajak mmbr2 kuar mkn kt kedai.
hahahha!
pastu kena peli ngn mmbr2 "td bg mknan yg sedap2 takmo mkn, maggi sup jgk engko carik"
heee!!

Wawa_Nadwa said...

lieya:

eyhh tak la.
akk pon terketor2 jgk.
sib baik org tak perasan je.
hehehhe!

Rashid said...

jelesnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998