Sunday, December 21, 2008

Blogger bertemu blogger

Korang kenal tak?? Tak Kenal?????
Meh aku tarik bulu idong sorang2. Hehhee.
Alohhh!! Gambo gelap la pul0kk. Tgn kak red wangi woo. Pas kenduri aku terus gerak JB, masih bau lagi tgn aku ni salam kak red. hehehheh!
Kalau korang nak tau, tgn yg wat peace tuh adalah tgn abg. Abg kiut loh, aku nk amek gambo ngn kak red abg ashik kacau je. Tiap kali nak snap je kak red mesti tegur abg "Abggggg!! Jgn la.. " hehehhe. abg2!!
Aku dtg bersama jejaka ini, Lalan. Huhuhu!
Ni kira blogger jgk la. Baru je berkecimpung dlm dunia blog nih.
Asal wat mulut cam tuhhhhhh????!!! hiks!
Kalau dah name tu blogger mmg la kena bergambo. Tak bergambo tak SAH! Hiks!
Pose jgn tak pose weyhh!!
hahaha..
Lupe nk bgtau, akk yg dok baju ijo tuhhh la KAK AYU. Sib baik kak ayu cam wawa kalau tak siap la akkkk!!
Alang a.k.a Big Mouth ni blogger jgk. Kakak kepada pengantin perempuan jgk. Kalau korang nak tau dorang ni adik badik ade blog. =)
Cbuk amek gambo dgn blogger lain, lupe plak nk amek gambo dgn kak wanie nih. Aiseyy! Camner leh lupe nih. Hahahha!!
Ske dgr kak wanie berceloteh, aku ashik gelak je kalau yg wanie ckp. =)
Jejaka yg berbaju hitam tu kalau tak silap aku, Abg Iqbal kot. Sebelah abg iqbal plak Mama kak wanie. Sporting giler mama kak wanie nih. =)
Dak Comei ni adik kepada pengantin perempuan. Sepet name nye kiut je name cam org nye jgk. hiks!
Kak VP atau lebih dikenali VirusPadu ni kakak kepada pengantin perempuan.
Kak Mayang ni org tgh amek gambo dia pandang tempat lain la pul0kk.
Adeyhh! Hi hi..
Yang ni Kak Yuzz, aku baru je nak balik terserempak plak dgn kak yuzz nih.
Apa lagikk.. Sebelum pulang bergambo sat dgn kak yuzz nih.
Cantik loh akk, kulit licin je. =)

12 comments:

Munirah Abd said...

knapa la saya xblh perasan ngan wawa...hehe
if perasan blh amik pic sama2x kn...

Zyma Saad said...

Comey benor le anak dara yg sorang tu....
Lama Akak tak mengintai tapak Wawa ni. Best ke kursus di JB ari tu?

Luth Textile said...

tudia wawa..
macam artis...

Rashid said...

eee bukan main lain bergambar dengan bloggers sana tu..

blogger kerdipanbintang pun mau bergambar ngan wawa juga.. hehe.

university said...

top photonya

cik wanie said...

amboi amboi adk akk nie,
mcm mana x der pic ngn akk,
ada pic ngn bonzer akk ngn mama akk jer,
uwwwaaaaaaaahhhhh,
nak nangis nie,

apapun miss u alwaz my dear:)

siapa jejaka yg berada disisi wawa tue,
wink wink:)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

memang best bila lepak2 dengan bloggers....

nanti balik kl..jumpa kak yanie lak ek....

(^_^)

rosmona said...

BESNYER BOLGGER GATHERING2 KT MAJLIS KAWEN..TP KAN MUKA KAK RED SAYE TGK MCM NORA DANISH LA..CUTE ..

z@md0tc0m ^^ said...

huhu ^^
ruginya tak dapat join ^_^!


p/s: jenuh makan kenduri ^^

Y u Z z 9071 said...

wah comel je gmbr kita berdua kan...

akak ambil tau...nak letak kat facebook...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lupa nak komen...

pic dengan abg eqbal pun ada ek.

hehehhe....


.liyana. | C E R I A | said...

wah!bestnya jumpa kwn2 blogger an..
huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998