Tuesday, November 18, 2008

Yey! Nyanyah udah balik..

Yey Yeyyyy!!
Nyanyah sudah balikkk.
Kan entry arituh pasal rindu2 tuh aku dah bgtau siap2 soh dia naik LRT kan, yela tak kose aku nak menempuh jem bagai kat pudu tuh.
so, aku jemput dia kt stesen LRT Ampang je.
Hee hee!

Nampak tak?? Tu la nyanyah..!!
Dia call aku s0h jemput dia "Kak!!! Aku dah naik tren ni kuar umah cepattt!!"
tapi aku saje je kuar umah lambat2 bior dia t'gu haku. wahaha! Kijam gile.
"Kak, ko kt ner?? Aku penat giler nih.."
"Aku otw nih. T'gu jap"
"ishh lambat aar ko nih"
"Suke ati aku la nak jemput ko lambat ke cepat"
Hahhaa.. Saje je bagi dia bengang.
Sampai2 je muke tak bleh bla je. hehehhee..
Sepatutnye dia sampai kol 2 lebih dari segamat nuuu tapi disebabkan bas dia r0sak sampai la KL kol 6.30 ptg. Dia ngadu la penat sbb kena tumpang bas lain. Kena berdiri plak tuh.
Alololooo! shian nye koooooo..
Penat camner pon tetap buleh tersenyum bile aku nak snap gambo dia. Saje je nak tempek muke bengang dia tuh. Bleh tersenyum plak. Ciss!
Aku tanye la dia balik ngan sape. Pastu dia kate dia balik sorang. Aku pon sound la asal tak balik dengan kawan2. Pastu ayat dia buat aku sedih "Yela.. Yang lain sume parents yg datang jemput kat kampus. Aku je kena balik sendiri naik bas. Huuu.. =(" Terus aku terdiam, kesian la plak dengar dia ckp camtuh..

* Ayat-ayat kiteorg tuh mmg camtuh. Agak kasar sikit, tapi cara ni la kite org adik badik bergurau. Hehehe!




16 comments:

etomyam said...

Shelamat fulang....pertiwi

Ceera said...

takpe la.. berdikari skit..

asal lain plak muka ko dengan adik ko eh?

Wawa_Nadwa said...

etomyam:

time kasih.
bg pihak adik wawa.
=)

Wawa_Nadwa said...

ceera:

kate adik badik kena lain ckit.
klu same tu kembar name nye.
hiks!
=)

ade la jgk persamaan tapi tak ketara sgt kot.
tp akk dia lg comei kan??

p/s: nk muntah gi jauh2 eyh.
kekkeke!

Y u Z z 9071 said...

yela..adik dia comel ...tapi

akak dia lagi comel..betullll

Wawa_Nadwa said...

yuzz:

eyh takde la kak.
gurau je la.
adik wawa pon tomei jgk.
klu dia tau ni mesti maj0k.
hehehe!

Rashid said...

Saper tak cayang adik kan? walau senakal mana kita kenakan adik, 'derakan' adik, bikin adik selalu 'bengang' ngan kita.. hakikatnya kasih sayang tu tak terbelah bahagi. Saya percaya wawa sanggup lepaskan 'yang tersayang' demi kebahagiaan adik jika 'sidia' tu turut menjadi pilihan adik...

kan kan kan .... fikir wawa fikir..

Wawa_Nadwa said...

rashid:

yer.
sape yg tak cyg adik cikgu.
ingat lg mase dia kena study kt sabah.
kiteorg 1 family celebrate birthday wawa, wawa bleh nangis time mkn kek teringat kt dia.
yela tak penah pisah jauh
hahaha!
bile ingat blk cam kelakar je.
bile dkt ashik gado je.
bile jauh ashik teringat je.
=)

cikgu, ayat last tu lain mcm je.
wawa rela mengalah demi adik.
(*_*)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sebelum masuk kete...
sempat lagi dia posing..hehheheh..

so sweet...
(^_^)

Wawa_Nadwa said...

yanie putrajaya:

padahal muke dia tgh bengang tuh kak.
hiks!
(*_*)

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak....comel adik beradik.... LRT ampang ni dekat je ngan umah akak..hiks...

Wawa_Nadwa said...

puterisatu:

owh.
dkt ngn umah akk eyh.
org ampang la jgk ni yer.
hiks!
=)

Diana-k said...

eh muke wawa ngan adik lain...ehhhh..

* ayu * said...

janji selamat wawa...
:)

Wawa_Nadwa said...

diana-k:

lain ke??
ade jgk org kate same.
hee!
=)

Wawa_Nadwa said...

ayu:

yerr..
risau gak ms dia sms kate bas dia r0sak.
hati ni tak tenteram je.
bile msj kate dh sampai soh amek lega kak.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998