Wednesday, November 19, 2008

Wahai org-org JB!!

Tarikh : 4 - 24 Disember 2008
Tempat: UTM JB
Kursus : Kursus Induksi

Aku telah menerima email dari pihak atasan mengenai kursus tersebut. Bapak punye lama aku akan berkampung di JB, kira-kira 2 minggu lebih la jgk.

Cume yang aku heran dan tertanya-tanya kenapa tak buat selepas Raya Haji, takyah la peserta dari KL ni sibuk-sibuk nak balik kan kan kan. Dah la aku byk program bulan 12 neh. Alahaii..

Kursus Induksi ni ape?? Awat lama bebenor??
Sebenarnya kawan-kawan kursus induksi ni utk Kakitangan Awam yang belum disahkan dalam perkhidmatan. Seperti sedia maklum aku kan baru saje dpt TETAP so aku kena la hadir dalam kursus nieh. =)

Pengumuman!!

Wahaii org2 JB..
Bersedialah menanti kedatangan ku.
hehehehhe!
(^_*)

*harap-haraplah kursus induksi ni ditunda/ditangguhkan.. Huhuhu!!


19 comments:

PakciQue said...

Aku orang JB..tapi maaf..aku tak dapat nak entertain ko...Aku kat Shah Alam..hahaha..

z@md0tc0m ^^ said...

wajib pergi..
kalo tak pegi nnti tak leh sah jawatan ^^


p/s: jd ketua pengawas sekolah je ^^

sop said...

Selamat berkursus..
Semua kakitangan awam kena ikuti
Kalau tak, tak sah jawatan la nanti... hehehe
Lagi lambat pergi, lagi lambat sah..
Kursus tu ada seronok, ada yng boring..
Bersedialah dengan mental dan fizikal..

SiS-lin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
makcik rokiah said...

hepi induksi....besh woo induksi...

Wawa_Nadwa said...

pakcikque:

takpe.
maceh!!
=)

Wawa_Nadwa said...

zamdotc0m:

tu lohhhh..
nk tak nak kena pegi la jgk..
he he!

Wawa_Nadwa said...

s0p:

arghhhhhh!!
tension sbb lama sgt la.
nape tak buat 2 3 hari je.
hehheheh!
mesti boring nnti..
=)

Wawa_Nadwa said...

sis-lin:

akk,
nnti buleh la bwk wawa jln2 yer.
hehehhe!
(^_*)

Wawa_Nadwa said...

makcik rokiah:

best erk.
rmai yg kate bosan.
he he he!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dah dapat tetap ek?
tahniah dik..

he he he...
sila la berkursus yer...

alamak....
terlepas la nak celebrate besday akak 15 disember nih


=[

uwaaaaaaaaaaaaaaa

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lupa lak nak pesan...

APER2 PUN...JAGA DIRI KAT SANA OKE DIK....

(^_~)

Nurmala said...

wah wah wah...
nak gi JB
Jgn lupa akak ek nnt..
boleh la belikan ole² dari JB
huhu~~

Wawa_Nadwa said...

yanie rutrajaya:

mekaseh kak!

alorrr!
yeke.
xpe2 nnti kite celeb same2 eyh.
beli kek besau2..
hiks!

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

hiks!
insyaAllah kak.
ni pon mane sempat mau jln.
klu bwk kete sndri ni kan syi0k.
tp sume transpot disediakan la.
ssh mau jln2.
=)

* ayu * said...

nak itut!!!!!!!!!!!!!!!1

buleh x?

Wawa_Nadwa said...

ayu:

j0mmmmmm!!
(^_*)

Rashid said...

wawa, saya tunggu wawa kat sana... siap ngan pizza sekali, MdD dll. hiks!!!!!hehe

honeysour's blog said...

ala wa...ko g kursus induksi umum ke khusus???

aku lambat nyer lahaiii nak dapat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998