Monday, November 10, 2008

Award dari Cik Wanie dan Ezo

Award yg bawah ni Kak Wanie yang kasi.
Meh syg ckit meh kak.
Muaahhhxx!
(Opss! akk dh mandi ke blom kak?? Hiks)

*Persahabatan itu seperti mata & tangan..
ketika mata menangis.. tangan menghapus air mata..
ketika tangan terluka.. mata menangis..
ketika mata tidak bisa melihat.. tangan sedia membantu..

***************************************************

Award ni Ezo yg kasik, so aku kena la amek kan.
Terima Kasih ye ezo.
Jasa mu ku kenang lah.
hiks!

Tapi ingatkan bagi gitu je, rupenye ade syarat-syarat plak dah.

Syarat-syaratnye adalah:

Berikan award ini kepada
5 blogger yang anda rasa
best blog. Link dengan orang yang
mendapat award serta maklumkan
pada nya.
Sesiapa yang mendapat
award wajib posting diblog dier.


dan aku ingin bagi award ini kepada:


14 comments:

* ayu * said...

wah! dpt award...
congrats wawa!

Munirah Abd said...

wahhh..thank u wawa..
nnti kita amik ye...
thanks again!!!

Nurmala said...

skang ni dah datang balik dah musim award-meng'award' ni kan dik??

Wawa_Nadwa said...

ayu:

thanks kak.
=)

Wawa_Nadwa said...

munirah abd:

ok..
jgn tak amek tau.
=)

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

tu la psl.
sejak anugerah skrin arituh.
byk plak award wawa dpt.
hiks!
=)

cik wanie said...

cik adk sayang,
amik award dr akk,
kena ada tugasannya ler,
cuba baca blk,
bluek!!!!!!

Wawa_Nadwa said...

cik wanie:

owh yeke..
ok2..
jap ye akk ku syg.
=)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wah..dapat award tuh...
dgn slamba nye akk amik erk..
tenkiu2...

Y u Z z 9071 said...

tqq wawa chumel.....

wahh dpt award..cam artiszz

nanti akak buat yehh..

Wawa_Nadwa said...

fieza:

sila-sila.
amek je tanpa ragu2 eyh.
=)

Wawa_Nadwa said...

yuzz:

same2 kak.
=)

.::c!kzUrA::. said...

cikwawa..tq lah yea.. :D

award tu due2 ke u bg or satu yg en ezo tu bg jerk?keh keh...

Wawa_Nadwa said...

cik zura:

alang-alang nk amek tu amek je la dua2..
hiks!
(*_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998