Monday, November 17, 2008

Sental jgn tak sental...

Malam sabtu arituh aku bwk la si BIRU gi carwash.
Gi sental badan2 nye yg udah lame tak mandi. hiks!
Yelakan s0k nye kan nak bwk si BIRU gi jalan2 kt Mid Valley so kena la cantek2 ckit kan.

Haaa.. Sampai 3 org sekali d0k menyental si BIRU.
Aku siap cantek2 mama leh tanye "Nak gi mane lawo2 nih?"
"Nak gi cuci kete jap"
"Mama nak ikotttttt..!!"
"okey! siap cepat kalau tak akk tinggal"
hiks!
Kaki masih sakit nak juga ikot, jln terhenjut2 alahaiii.
Kesian plak aku tgk mama aku sorang nih.
Pehtu ajak aku gi beli brg dapur, mak aihh rmai nye.
Tepi tepi mak aku nak lalu nih. Slumber je. haha! (takbuatpong!)
Si BIRU dah siap mandi.
Okey sudah cantek cun melecun encem si BIRU neh!
Syg ckit meh. Muaahhxx!~


16 comments:

ku tak sempurna said...

cik biru je ke yg disental... tuannya bila lagi??? sesekalai kena sental, best gakkk

MamaSofif said...

dik wawa..gi cuci keta pun cecantik..heheeh..cantik tudung..berkenan akak...akhs

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

tuan dia xyah sental.
mmg dh berkilau.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

mamasofif:

eyh.
mane de kak.
tu pkai selendang sbb maleh nk gosok tudung.
kekkekeke!
tu pon bj tido je.
(^_*)

megat said...

kena tak suruh aku basuhkan,free jeeeeeeeee

Wawa_Nadwa said...

megat:

owh yeke..
klu tau ko bley basuhkan aku hntr kt ko je la.
free lagikk.
=)

Mohd Kamal said...

nape x cakap nk basuh keta..
nk suruh antar cuci skali

Nad Eusoff said...

si biru jek mandi??? tuannye idok ke? wahahah

Rashid said...

rajinnyer wawa.. hehe
macamana nak jadi teman setia si biru.. bgi org lain basuh. hehe (p/s - sayapun..selalu gak pergi kedai basuh kete..)

Wawa_Nadwa said...

mohd kamal:

ok.
lenkali klu nk bsuh wawa ckp yer.
=)

Wawa_Nadwa said...

nad eusoff:

tuan nye dh mandi.
wangiii lg tau.
hahha!

Wawa_Nadwa said...

rashid:

ishhh..
kalau la umah wawa atas tanah xpe jgk cikgu.
ni umah atas langit camno nk bsuh.
gi kedai je senang.
hiks!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

akak dah lama tak sental kancil ijau akak tu..

heheheheh....

selalu akak suruh abang akak jer pi sental kat belakang kuaters polis FRU tu

hehhehehe

Wawa_Nadwa said...

yanie putrajaya:

ala kak.
bkn wawa yg sental pon.
hntr carwash soh org sental kan.
hiks!

* ayu * said...

fuyyo.. kilat2 si biru tu dah.. :)

Wawa_Nadwa said...

ayu:

mesti kena kilat sbb mau bwk gi jln2.
hiks!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998