Sunday, November 16, 2008

Rindu la kat nyanyah..

Nyanyah ni panggilan adik perempuan aku. Aku pon tak tau nape panggil dia nyanyah, bile org dengar cam kelakar. Dia malu kalu aku panggil name tuh depan org ramai dia kate tak glamor name tuh. Hahhaa!

Mung
kin nak panggil angah kot mase kecik2 dlu tapi pelat sebut la anyahhhhh.. So, jadi la nyanyah. Boleh terima tak alasan ni..? niks! =)

Tertibe rindu plak kat dia, tak sabar nak tunggu dia balik. Dia plak balik hari ni so ade la teman berborak, teman tido dan teman bergosip. Aku tau dia tak baca blog aku nih sbb tuh aku berani cakap aku rindu kat dia tapi kalu depan2 aku malu aarrrr.. Hehehhe! (Ngan adik badik sendiri pon nk malu.. ape lah!)

Nyah, nnti ko balik belanje Pizza tau. Akk ko ni teringin makan pizza lah. Bkn salu ko belanje aku. Hehehhe! (Ape salahnye sesekali adik belanje akk kan kan kan.. Huhu).. Haa.. satu lagi jangan soh aku jemput ko kat pudu eyh, dah lah jem gile kt situ. Balik je naik LRT. Wahahhahah! Kijam tak??

dah lame tak buli org nih.. huhuhu..




9 comments:

~ochie~ (^_^)v said...

biasalah tu... huhu oci ngan akak pun malu nak ckp oci syg kat dia.. ckupla dgn tindakan jer.. huhu

Nad Eusoff said...

same kes ngan kawan sy kak..

dia anak kedua kan..so adik2 dia time kecik dulu pelat, pangge dia kak nyah intead of kak ngah..
hehe

biler dia cakap tpon ngn mak dia, dia bahse kan diri dia nyah..
sabor je la..
penat me n fwen gelak2

Rashid said...

Salam wawa,
eee wawa ni tak abis-abis nak buat nakal lagi ehh.. tak malu. dah besarpun asyik nak buli orang jer.. hehe

pizza? ishh abgpun dah lama tak makan pizza. jom abg belanja pizza...

z@md0tc0m ^^ said...

rasa mcm glamour lak nama nyanyah tuh! ^^
selalu mmg mcm tu kan..kalo depan2 mesti segan ngan adik2 padahal kite rindu sgt ngan diaorang kan?? ^^

p/s: last jumpa adik2 masa raya ^^

Wawa_Nadwa said...

orcie:

hee!
a'ah la..
malu la nk ckp rindu kt dia..
hehe!

Wawa_Nadwa said...

nad eusoff:

hehe!
smpai nyanyah malu la kalau pnggil depan kwn2 dia.
muke terus berubah.
hehhe!

Wawa_Nadwa said...

cikgu rashid:

hee!
dh lame la x buli org cikgu.
yg salu kena buli adik wawa ni lah.
kekekke!

yey yey!
cikgu nk blnje pizza.
wawa tuntut kang br taw!!
hehe!
(^_*)

Wawa_Nadwa said...

zamd0tc0m:

tu lah!
nape dpn adik2 malu la nk ckp syg rindu kt dorng.
maybe masing2 dh besar kot.
hee!

* ayu * said...

echeh!! mintak pizza tak pulak malu ye yang.. :P


akak nak sekeping, leh? hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998