Tuesday, November 18, 2008

Quantum of Solace: Tak Bestt! =)

Cakkkk!!
Sudah bersediakah anda mau tgk cite James Bond??!!
Saya sudahh bersediaaaa.. J0mmmm!!Perkara yg paling penting ialah snap gambo parking yer.
Sbb takot tak jumpe kete kang.
Hohohohh!

*******************************************
Pandangan & Komen Cik Wawa:

Sejujur-jujurnye aku tak bape suke dengan cite 'Quantum of Solace' ni.
Tak Best!
Ni pendapat aku la eyh. Kalau korang kate best tu terpulang.
Aku lebih suke cite 'Eagle Eyes'.
Rasenye Eagle Eyes lebih besttt dari cite 'Quantum of Solace'

Mungkin sebabnye:
Hero dia tua k0t. Haha!

0wh! No No No..Ya ya ya..Sib baik tiket free takde la rase rugi sangat. huhuhuu!


20 comments:

ku tak sempurna said...

biar aku teka... menengokkan parking kete ni, aku rasa ko gi tgk kat midvalley kan??? hehehehe

tak best eh??? aku dah agak... hero tua... kurang menyengat... :P

honeysour's blog said...

baru plan nak g tgk..

owwhhh...

tak best ek...

sop said...

dah tgok citer ni tapi rasa cam tak best sangat jalan citer dia. Aksi ok, tp cerita ni cam kelam kabut jer

Nurmala said...

biar benar x best dik..
org kata best..
apa yg x best nyer??

z@md0tc0m ^^ said...

owh..ye ke tak best??
kalo tak best rasa mcm rugi lak nak beli tiket tengok hujung minggu nih!! ^^


p/s: tengok Impact Maksima The Musical ^^

PakciQue said...

Tiket free...?

Oh...ape kes...dibelanja atau ade dpt dari mne2..?

Eagle eye memang besh lah...

Munirah Abd said...

mmg xbes!!!
sbb hero dia dah makin ganas!!
sbb hero dia dah xkaki pompuan!!
bond girl xcun!!!
hahaha

tu arr kita pun nasib tiket free..
heheheh

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

mmg la kt mid valley.
dh sah2 entri lepas2 aku dh bgtau nk g tgk wayg kt mid valley.
hehhehe!

Wawa_Nadwa said...

honeysour:

takkk!!

klu nk tau g la tgk yer.
klu tak best jgn ckp wawa tak bgtau awai2 eyh..
(^_^)

Wawa_Nadwa said...

sop:

yeah!
u rite!
mmg x best.
cam kelam kabut ckit.
pehtu aksi yg tak syi0k aar.
=)

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

hm.
taktau la kak.
bg wawa tak best sgt.
klu akk nk tau best ke tak..
try tgk dlu yer.
hehehhe.

Wawa_Nadwa said...

zamd0tc0m:

baik tgk cite kartun lg best.
hahha!

Wawa_Nadwa said...

pakcikque:

alahaii..
sah2 la p0kcik ni tak baca entry yg lepas2.
maleh aku nk ulang.
=)

Wawa_Nadwa said...

munirah abd:

hahahhaha!
hehhee.
btoi btoi btoi..
(^_^)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tak best ek dik...?
akak lom tgk lagi...

baru ingat nak pi melihat ini wayang

kekkekkeke

emilia azman said...

ko balik.. jumpa tak kete ko wawa??

Wawa_Nadwa said...

yanie putrajaya:

hehehe!
gi tgk dluuuu yerr..
klu tak best jgn slhkn wawa tau.
=)

Wawa_Nadwa said...

emilia azman:

hee!
jumpe la kak.
sbb dh snap gambo tuh.
klu tak sia2 je la snap gambo parking kan.
hiks!

* ayu * said...

alamak! so sib baik la akak x tgk lagik ek?

Wawa_Nadwa said...

ayu:

tapi ade gak yg kate best.
gi la try tgk dlu.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998