Monday, November 24, 2008

Puteri Balqish Dhania - so sweet!!

Alolololoooo!!
Comelnye anak sedara aku sorang nih.
Sekejap je udah beso eyh.
Puteri Balqish Dhania ni anak kepada sepupu aku so kira anak sedara aku la kan.
Kali terakhir aku gi tgk dak kecik nih mase dia baru lahir kt HKL dlu. Hiks!
Bkn takmo dtg tgk put3 tapi Maklong ni sibuk gi dating dengan Pakcik M ko. Hehhee!
Photobucket

Yang ni dah macam ghupe David Beckham dah aku tgk. Hiks!
Photobucket

*Gamb02 ni sume keje bapak dia la kot. =)


20 comments:

Nurmala said...

hehe..
comel la pic yg atas tu wawa
siap angkat kening lagi..
leh ganti kak ziana..

sapa pakcik M arr???

Rashid said...

eee bukan anak sedara le. anak sepupu lah.. eee wawa ni.

so cute..macam wawa juga. hiks!

* ayu * said...

comelnya!!!! geramnya!!! nak cubit lah.. geget ker.. buleh?

Mohd Kamal said...

kcian dier... cukup² le bagi dier goyang kapla. bagi minum susu plak!!

emilia azman said...

comelnya.. bapak dia pon comel gak... rajin wat animation tu.. hihihih

z@md0tc0m ^^ said...

hehe..dh besa rupanya anak Naz nie ^^
kalo gambar cam gini mmg keja bapa dia la nih!! ^^


p/s: apa dah jadi ngan MITPA ^^

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

sape kah m itu??
akk klik je la kt Pokcik M tuh.
hehhehe!
=)

Wawa_Nadwa said...

rashid:

0wh.
erk.
hehhehe!

baik cikgu!!
maaf tersilap plak.
hee!
(*_*)

Wawa_Nadwa said...

ayu:

geget la kak.
tubit je.
klu bapak dia marah taktau.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

mohd kamal:

hahhaa!
tu la d0k goyang2 geleng2 susu tak bg.
lupe plak.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

emilia azman:

bapak dia comel!!!??
tak lah.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

zamd0tc0m:

mmg keje bapak dia la nih.
keje sapo lagi.
hehhee!

muke pon cam bapak dia kan kan kan.
=)

Y u Z z 9071 said...

comel nye

nama pun beshhh

kelakar plak gmbr cam gitu...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alallalal...comey nyer dia goyang2 kepale.....yehhehehe..comel mcm wawa gak ler....

Wawa_Nadwa said...

yuzz:

hehe!
bapak dia punye keje.
=)

Wawa_Nadwa said...

yanie:

adeh!
t'tbe malu plak wawa.
hehe!
(*_*)

Naz said...

hahaha! :D MITPA? dah hancus kut.. bapak dia comel ape.. korang tak tgk lagi..

AadlynnaA said...

hahah..
gile comel..
geram weh..
nk geget pp die..

Wawa_Nadwa said...

naz:

comeL la SGtttttt!
eeeii.
hahhaa!

Wawa_Nadwa said...

AadlynnaA:

geget laa.
nnti bapak dia yg atas nu marah br taw.
hehehehhe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998