Monday, November 10, 2008

Mengawas Peperiksaan..

Haa.. Kan hari entry jumaat harituh aku ade bagitau yg aku akan jaga exam sabtu ahad kan kan. Sebenarnye bukan jaga exam tuk budak-budak kecik tapi untuk bapak budak, mak budak so takde la teruk sangat nk jaga exam tuh sbb jaga orang beso kan.

Mase jaga exam aku pkai spec neh, nampak la garang ckit.
Garang tak?? Tak0t tak? (^_^)
Mase nih dorang baru je nk masuk dewan aku dah menguap dah. Ngantok seyh!! Suasana dewan yang sunyi dan sejukk, mane la mata ni tak ngantok.
Bile dorang dah mula mata ni cam nk terlelap je.
Dalam dewan ni sebenarnya ada 3 paper. Kira berkongsi dewan lah.
Ade yg 2 jam, 3 jam dan 4 jam. 4 Jam weyh!!!
Lame gile!
Disebabkan kertas soalan exam dorang ni beso gabak, kiteorg terpaksa tukarkan bilik lain dengan meja yg lebih luas. Yelakan biar dorang selesa ckit. Rasenye group yang ni amek paper ukur tanah kot sbb tu kertas soalan dema beso gitu. Nak ukur menatang tuh la kot.
4 jam la d0k telek kertas soalan yg beso tuh. hiks!
Aku lebih suke jaga kat belakang sbb dorang ni tak perasan. Ade cube borak dengan kawan kat depan la tepi lah. "Ade ape2 masalah ke??"
Aku ni jenis cepat kesian, tapi kalau dah 2 3 kali kasi amaran masih degil ape lagik.
Keluarrrrrrr!!!

Sila abaikan gambo aku eyh, bur0kkk gilezz.
Cume nak tunjuk gambo pokcik kt belakang nuuuu.
Perah hotak nak pikir jawapan. Teringat aku dulu-dulu amek exam. Heeee!
Bile abes je exam, aku gi la bilik operasi nak hanto barang balik.
Masuk2 je dorang bleh main ps2!!!!
Amboi2, sedapnye korang main game eyhhh..
Hari ini aku cam lesu cam tak bermaya je. Dengan keje yg melambak, masih sempat lagi meng'update' blog. Kekekke!


18 comments:

ezo said...

tak nampak garang pon

sama je mcm yang amik exam tu

hehehehe

lari jauh jauh~lalalalalalala

[yAN!e][pUTraJAya] said...

pengawas peperiksaan nih sempat lagi ambik gambar ek time jaga diorang exam

hahahhaha

Rashid said...

wawa,
jaga exam memang ngantuk giler.. tak taulah. Sayapun macam tu juga. Mungkin kerna kita duk berdiri diam je, tak boleh borak-borak. Atau mungkin ramai sangat '4 jeneral' yg datang ganggu kita..hehe

eeeee macam prof le bila wawa pakai spec tu.. nampak anggun & 'matang'.

Wawa_Nadwa said...

ezo:

yela.
yg amek exam tu sume lagi tua dr wawa.
cam x sesuai je nk jaga exam.
haha!

Wawa_Nadwa said...

yanie:

kate blogger tegar kak.
kt mane2 pon sempat amek gambo tau.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

rashid:

yela cikgu.
mmg ngant0k.
sbb sunyi je kan.
mata ni bleh terlelap lah.


erk.
cam prof eyh.
x jd prof pon xpe.
janji gaya itu ade.
hehehhe!
=)

z@md0tc0m ^^ said...

sempat lagi berposing ekk ^^ kalo macam ni punya pengawas peperiksaan sy pn nk amik exam gak..


p/s: teringin nak jadi pengawas perpustakaan ^^

Y u Z z 9071 said...

nampak garang cikit....takot

nasib baik senyum sikit...

* ayu * said...

blog kan boosssteeerrrrrr,....

hiks!

Diana-k said...

uilk...jage exam sempat gi bergambo yerkk....!!!.
ala snap laa gambo hot guys ke....ops...

Mohd Kamal said...

hehe klu cenggini nye lawa jaga priksa, mau ilang konsentrasi nk jawab paper. SAH KANTOIIII.. paper ni.

diLL said...

wah~smpt2 snap2..uuhuhuhu

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wah...mmg nmpk garang ler dia...
tattooooooottttt....huhuhu

Wawa_Nadwa said...

zamdotc0m:

hee!
a'ah teringin jd pengawas perpustakaan.
tapi nk membaca mmg la malas.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

diana-k:

xde guyz yg h0t la.
sume cam bapak budak.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

mohd kamal:

hahaha!
byk lah.
(*_^)

Wawa_Nadwa said...

dill:

hehe.
mesti sempat nyer.
dorng kusyuk amek exam x perasam pon kite snap gambo.
(*_*)

Wawa_Nadwa said...

fieza:

haaa..
ade jgk org yg takut ngn wawa.
ahhaha!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998