Wednesday, November 26, 2008

J0m Karok!! He he..

Pas je penat mandi berendam cam badak pastu teringin la plak mau nyanyi. Hehhee! So dengan pakaian yg selekeh yelakan siap kt utan nuu, muke plak tak make up gi ampang point nk nyanyi kt karaoke jamban.

Kalau takat nk lepas kan gian nyanyi tuh gi je tempat ni 1 lagu 1 hengget. Memang sound tak bape best, nak control ape sume cam susah la skit. Yela dari engko nyanyi kt umah, jiran dengo buat malu je kan anak dara memekak cam tuh. Nyanyi kt dalam ni takpe tak menganggu ketenteraman awam pon. Hiks!

Org pertama yg nyanyi sudah tentu aku dlu. Hahaha! Lagu pe eyh aku hancur kan?? hurmm ape ntah tajuk lagu dia lupe aah. Ala.. Lagu elyana tuh.. =) Dak pompuan ni mula-mula takmo nyanyi malu la ape lah. Aku sekeh baru taw! Tapi bile dah nyanyi sekali nak nyanyi lagi tuh. Huhuhu!Mama tukang kritik je. Ajak nyanyi takmo maluuuu! Ceh, bkn org dgr pon ma.Dak kecik ni pon nak nyanyi juga. Dia yang paling excited nak nyanyi.
Lagu Jatuh Cinta dari Matta dan 3 Malam Tanpa Bintang koooo. Jangan main2! Hiks!Udah-udah la tuh. Bagi la aku plak nyanyi weyh!!!
Kalau adik tau aku tempek video nih mesti aku kena marah. Hee!
Maaf la eyh dik. Nnti abg lan ko belanje. (^_*)
video

p/s: Sila abaikan nyet nyet yg kt belakang tu yer. Haha! Haa.. Pastikan volume tu slow kan ckit takut kang terkejut jiran korang dengar. He he!



18 comments:

PakciQue said...

Huhu...dah lama jugak tak menyanyi ni...*ehem*..testing...testing....

* ayu * said...

cayalah dik!!!!
tiga malam! tanpa bintang...!!!!!

:P

BaNy n IeN@z said...

cedapnyer sora dier hihih

makcik rokiah said...

cWawa itew..kite cilok gambar awak taw...kakakaka.. padan moker..

Nurmala said...

wah...gi karaoke x ajak ponk

BigMouth said...

best kan...nyanyi.... alang pun suke gak!!!
Rase cam artis plk!!!! hahahaha

Wawa_Nadwa said...

pakcikque:

p0kcikk!!
jgn nyanyi eyh nnti ujan.
he he he!

Wawa_Nadwa said...

ayu:

hahahha!
mesti dia kembang akk ckp cm tuh.
=)

Wawa_Nadwa said...

bany @ lynaz:

sedap ke??
tak lah.
=)

Wawa_Nadwa said...

makcik r0kiah:

ape cil0k2 nih.
babap kang!!
(^_*)

Wawa_Nadwa said...

nurmala:

ok2..
ampun2.
lenkali wawa ajak eyh.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

BigMouth:

yela kak.
Bile nyanyi rs cam artis je tau.
padahal sore hancur.
hahahha!

z@md0tc0m ^^ said...

waahh..berbakat besar beliau nyanyi ^^


p/s: nyanyi dlm toilet je ^^

Wawa_Nadwa said...

zamd0tc0m:

berbakat la sgt.
=)

Mohd Kamal said...

patut le hari² ujan... rupe nye ada yg memanggil!! onk..onk!!!

nk cilok gambaq gak...

Wawa_Nadwa said...

mohd kamal:

cis!
kureng hasem punye budakk!!
hiks!
=)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

patut la tiap2 petang ujan....ahahhahaa

lariiiiiiiiiikkkk

AzRi AzyAn said...

suara ley tahan..3 mlm tanpa bintang tu..wah! best nye karaoke..rindu lak nk melalak..hehe~ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998