Friday, November 7, 2008

Ceriakan Hujung Minggu Anda dengan Senyuman

Selamat Berhujung Minggu Semua!!

Cakkk!!
Nak posing ckit eyh, senyummmmm.
Peace!!
Tujuan aku menempek gambo aku ni bukan ape, aku tahu kalian sume akan merindui diriku ini.
Al-maklum la cuti sabtu ahad kan aku tak update blog.
So, korang buleh la tenung gambo ni lelama yer.
hiks!

Aku saje nak ucapkan Selamat Ujung Minggu pada sume blogger yg singgah blog neh sbb sabtu ahad ni aku kena keje loh.
Uwaaaaaaa!!
Sekarang kan musim budak2 exam so aku kena jaga exam sabtu ahad nih.

p/s : utk bdk2 yg nk amek exam s0k tlg jgn buat hal klu taknak aku tukar jd ijo (hulk) eyh.
huhuhu!



17 comments:

z@md0tc0m ^^ said...

Selamat Bercuti Wawa ^^

Boleh bangun lambat lagi!! keh keh ^^


p/s: hujung minggu tengok wayang ^^

PakciQue said...

Selamat Berhujung Minggu Juga...

KLIK SINI

megat said...

habis hujung minggu ni gi mana

Diana-k said...

slamat menjage exam wawa!!!!

Sitinurgagah said...

wo wo!! jaga dewan kat mana?

ntah ntah kat dewan gagah kot.

waakkaka :P ade gak anak dara

jaga dewan paper kami haha.

jangan cik wawa sudahh!!!! ;p

xpasal2 semua jadi ijau(hulk) :P

ezo said...

selamat menjaga budak2 nak exam..

takutnya kalau jadi ijo..

lariiiii...hahaha

tank said...

kalau budak2 exam tgk gmbr nie cnfrm dorg x gentar...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cutenye pengawas exam nih! hehe..

Nur Aflah said...

Salam,

Nice blog n thanks a lot for your message at my blog.

p/s : u look so sweet.

chuckiesd said...

happy weekend...nice photo..

Nad Eusoff said...

aiseh..kitorang jek rindu?
boy akaks enggak rindu ka??
hiks..

My name is Mrs Taj said...

rindu sesangat..thats y wawa kena tag..!! huhuhuh

http://theladybirdistalking.blogspot.com/2008/11/kena-tag.html

laksanakan tugas anda ye!!!

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:
selamat bercuti Encik zam.
hiks!
=)

pakcikque:
selamat berhujung minggu ye pakcik.
=)

Megat:
ujung m'gu gi mane lagik.
jaga exam loh.
hukhukhuk.

diana-k:
maceh yer!
=)

Wawa_Nadwa said...

sitinurgagah:
owh yeke.
tak kot.
xnmpk pon gagah ari m'gu tuh.
sib baik la wawa x jaga dewan itu.
klu tak compem jd ijo.
=)

ezo:
jgn main2.
jd ijo kang br tau.
hiks!

tank:
mane awk tau.
huhuhu!

Wawa_Nadwa said...

siti bum bum:
maceh!
(^_^)

nur aflah:
thanks.
=)

chuckiesd:
toce. toce!
=)

Wawa_Nadwa said...

nad eusoff:

itu semestinye nad.
ko nih.
hiks!
=)

my name is mrs taj:
ayooooo..
kena tag lagi ka.
=(
loteh den.
huhuhu!

* ayu * said...

happy weekend wawa..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998