Thursday, November 13, 2008

Akhirnye langsai sume hutang..

Yeyyy!!Ini tag yg terakhir aku, rasenye sume hutang aku dah langsaikan.
Huh! Reganye..
Kali ni di tag oleh Kak Fieza, sib baik senang ajo tag nih.

1. Sudah pukul berapa sekarang?

8.45 pagi

2. Apa mood sekarang?
Gumbira.

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
Nak call 'Lalan' tapi cam mengganggu dia plak. So, baca blog kawan2 je lah.

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
Nak ubah kete kancil aku jadi kete BMW.

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
Nak tgk cite hindustan la, dah lame tak tgk cite hindustan. hiks!

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
Abah- Mungkin tgh keje Mama-kat rumah tgh siap2 nk g keje la kot. Adik2- Sume tgh belajar (uitm, kolej segi & Sek rendah)

7. Apakah waktu makan sekarang? Sudah makan?
Sarapan. Sudah, makan roti je.

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
Hurm.. dengan adik perempuan aku. Tertibe rindu kat dia. Takde la teman nak gosipp. Hiks!

9. Dan Dia/ Mereka sedang buat apa sekarang?
Mane aku tau, buat keje la tuh ataupon d0k membongkang.

10. Macam mana cuaca sekarang?
Mendung.

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?
Bagi kt mama, abah n adik2 sikit pastu gi shoppinggg!! Haha!

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
Hmm.. Dari sape2 je, janji org tuh ikhlas nk kasi.

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?
Aku pon tak tau ape mo0d aku sekarang.

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
8.55 pagi.

15.Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
Aku tak penah lagik tag CIkgu Rashid. Cikgu, Wawa nak tag cikgu bleh d0k?? Alaa.. Tag ni senang je. HIks!


8 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha...tenkiu sbb sudi jawab tag ni ...hahaha

z@md0tc0m ^^ said...

waah..nak tukar keta kancil jd bmw tu.. ^^ kalo camtu boleh la magic kn keta sy sekali yer wawa ^^



p/s: dh lama tak guna magic color ^^

Wawa_Nadwa said...

fieza:

hee!
same2!!

Wawa_Nadwa said...

zamd0tc0m:

hahah!
okey!
nnti wawa tukar sekali kete kamu yerr!!
hiks!

* ayu * said...

lega x kena..
akak pun ada hutang berderet nih!

Wawa_Nadwa said...

ayu:

hehe!
shian akk.
=)

Rashid said...

wawa.. wawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naper tag cikgu ni. nakal wawa ni. tarik hidung sikit.. hah, padan muka. hiks!!!

Wawa_Nadwa said...

cikgu rashid:

hahahhah!
ihihiihihih.
ala cikgu bkn salu.
hee!
(*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998