Wednesday, October 22, 2008

Tag..Tag..Tag!!

Aku telah di'tag' oleh ezo pagi ni walaupon kemalasan melanda diriku ni tapi ku gigih kan jua buat demi menjaga hati kawan2.
Wahh! gilezz nye ayat. =)


5 benda dlm handbag??

+purse+
+perfume+
+h/phone+
+brg make up+
+tisu+

5 benda dlm purse??
+duit kertas+
+duit syiling+
+mcm2 resit ada+
+gambo aku bersama ehem ehem+
+Mcm2 kad ada+

5 benda dlm bilik??
+bantai busyuk+
+cermin sakti+
+Lampu tido+
+Tv Rosak+
+katil+

5 benda yg nak buat??
+shopping+
+tido+
+makan+
+nyanyi kuat2+
+Settle kan keje2 yg berlambak2 nih haa+

5 benda yg sdg dibuat sekarang?
+tgh wat tag ni lah+
+pikir nk taruk jwpan ape+
+tunggu msj @ call dr sidia+
+tongkat daku+
+renung pc nih t'gu idea dtg+

5 benda yg takkan buat?
+bunuh org+
+isap rokok/dadah+
+pi ketuk pala bos/kwn2+
+tarik bulu idong+
+pegang cicak.. eeiii geliiiiii+

*****************************

Dah la first time kena tag, pastu double plak tuh.
Cis!

1. Name one person who made u laugh last night?
Mazlan Abdul Halim. hiks!

2. What were u doin at 0800?
0800 pagi td aku belek2 keje dalam tray.

3. What were u doin 30mins ago?
ngah drive nak ke tempat kje lorh.

4. What happened 2 u in 2006?
adoii.. lupe aarr.. =)

5. What was the last thing u said out LOUD??
takde kot.

6. What color is ur hairbrush?
tak pkai hairbrush pon, gune jari je. hoho!

7. What was the last thing u paid for?
Nasik Ayam mkn tghari smlm.

8. What's the weather like today?
Panas. Ptg kang mesti ujan.

9. What's the best ice cream flavor?
Vanilla.

10. What excites u?
time dpt gaji/bonus & cutiii. Yahooo!

11. Do u want 2 cut ur hair?
hurmm.. tak kot sbb br je pas potong.

12. Are u over the age of 25?
nop. 3 tahun lagii.. huuu rase jap je.

13. Do u talk alot?
tak. Malas nk ckp.

14. Do u watch the OC?
tak.

15. Do u know anyone named steven?
tak. Steven Corner kt Pandan Indah tu tau aar. haha!

16. Are u a jealous person..
yup. Sgt2 jealous. hmm.

17. Name a friend whose name starts with letter A
Akmal

18. Name a friend whose name starts with letter K
Kazira

19. Who's the first person on ur received call list?
Abang

20. What does the last text message ur received say?
Tetibe je xle gune plak..

21. What was the last thing u ate?
Meehoon sup.

22. Will u get married in future?
InsyaAllah. Bile jodoh dh smpai. huhuhu!~

23. What's the best movie u'v seen in the past 2wks?
Senario The Movie

24. Is there anyone u like right now?
Mesti ada lorh. =)

25. Are u currently depressed?
Alhamdulilah takde.

26. Anyone ever said u resemble a celebrity?
Ada la jugak. Ala dorng gurau2 je kot. haha!

27. What's ur main ringtone on ur phone?
The Pussycat Doll - Wait a minute.

28. What should u be doin right now?
Mulakan kje2 aku kt opis ni haa..

29. Why did u answer n post dis?
Saje je, sekurang2nye ade gak nk post tuk harini.
Lgpon takmo mengecewakan org yg tag haku ni. =)

30. Tag 5 people...
Aku malas nk tag sape2.. Sape yg rase nk wat sila la wat yer.
Sila2!!

14 comments:

ezo said...

1st time kena tag ke?
sekali double plak tu..
hahaha..

jangan mare ar..
:D

Wawa_Nadwa said...

ezo:

dlu penah kena tag.
tapi ms tuh x reti buat lg.
pastu abaikan je la.
hiks!
=)

ku tak sempurna said...

hihihihihi... benda yg paling aku tak suka adalah jawab tag...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ni kompom jenuh nak memikirkan jawapan ni...
nak2 plak tetiba kpala otak ngan jam...
hahahah...

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

haa..
tau xpe.
jenuh weh nk jwb.
huhu! =)

Wawa_Nadwa said...

fieza:

hahha!
tau pon.
pagi2 dh kena jwb mende ni sume.
tp sib baik senang je.
hee.
=)

etomyam said...

panjangnye weh he he

Wawa_Nadwa said...

etomyam:

tau xpe.
dh la first time kena.
double plak tuh.
zalimm..
=)

Hotmama said...

hi wawa,now giliran akak lak meh singgah sini.waa best yer blog wawa.

Wawa_Nadwa said...

hotmama:

maceh yer kak!
nnti mai la lg.
=)

sabrinaabubakar said...

sapa punya kejalah yang cipta tag tag bendaalah ni..rasa macam nak seligi jek kapla diaorg

Wawa_Nadwa said...

sabribaabubakar:

hahahhaha!
tau pon.
sape la yg cipta kan kan.
hiks!
=)

ilovebudu said...

dalam purse ku aku CK crave jer....hurmmm

Cikgu Kay said...

kalau nak bergambar tu. i rasa you kena senyum dgn nampak gigi. Baru le lawa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998