Monday, October 13, 2008

Senario vs Open House - Ahad (12.10.08)

Hari ahad lpas aku dijemput makan2 lagik dkt2 ngn tesco ampang. Ala.. sebaris dgn Rest. Asam Pedas linda Onn (beso woo poster dia, nnti aku ade poster tu ku tempek cni yer). Ku makan nasik goreng special (dap jgk udang beso2), ayam goreng dan kek coklat. Waduhh! Comfirm berat badan naik nih. =)
Cam biase aku mesti bwk dak kecik nih sbb adik aku ala2 noh hujan tuh takmo ikut dan adik pompuan aku dh kembali ke kampus nye, nak tak nak memang adik aku nih kena ikut kakak nyer yer.Si dak kecik ni ajak aku tgk wayang cite Senario, alahaii akk ko ni malas sebenarnye tapi kesian plak kt dia dok ajak2 aku pun bwk la jgk. huh! Dia tak abes2 nyanyi meru meru cuk uuu meru meru aku tesion wehh ape lagi diammmmmm!!!! Cite ni kira ok la, bdk2 suke la kot. Aku nk kasi je ckup tak.?Bukan abes takat tu je, pastu gi umah kawan aku plak si Mariam atau name glamor dia SEED ade makan2 skit. Menu utama dia plak sate ayam daging dan spegetti. Aku bedal spegetti je sate tuh tak usik pon, ckup2 lah tuh. Badan ni dh terlalu letih, sok dah keje huuu..

p/s: Sape2 yg nk wat open house tuh jemput2 la aku yer. Hehe! Kalau area ampang insyaAllah aku dtg, kalau luar kawasan harap maaf no yg anda dail tiada dlm perkhidmatan. hiks!

16 comments:

Diana-k said...

wawa...!!!
penah try tak asam pedas linda oon tu?? sodap ko???

Wawa_Nadwa said...

hmm..
xpenah lagi.
br lalu je.
hee. =)

tapi asam pedas mknan kegemaran wawa. nnti mesti cube.
hiks!

Nad Eusoff said...

wah..asam pedas linda onn pule...
asam pedas sis wawa biler lagik?
hiks..
nyway tak besh sgt yer citer tuh?
agak2 KAMI best tak?
uhuh..tgk je ler drama kat tb kan..
nnti raya taun depan mesti tayang punye..
hiks

Wawa_Nadwa said...

"asam pedas sis wawa biler lagik?"

ish. bile2 aje bile mau?
hee.
'alamak.. matila aku.'
haha!

cite KAMI tu adik ku yg si noh HUJAN tu ckp x BEST.
xtau lah.
=)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

wawa...nanti akak wat open house..akak jemput kamoo ek dik..insyaAllah..
muehehhe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kamoo menten shomey..(^_^)

ezo said...

sabtu lps pi tesco ampang jap..
shopping makanan dgn member2..
ramai jugak orang...
jem jugak nak kesitu dr bangi ni..

lepas hbs beli barang terus cabut pergi umah mak sdare kat puchong..
:D

Sitinurgagah said...

hahhahaa xsuka couple skrg.
nak cari duit je..;p

eip senario best x citer dia?

Chuckiesd said...

Ok weekend ni kiter sumer gi umah wawa...makan asam pedas....ok tak?

Wawa_Nadwa said...

kak yanie,
yeke!! huhuhu..
x sabar nyerrr nk g open house akk.
=)

shomey kew?!!
?????
ekekek!

Wawa_Nadwa said...

ezo,
ya rabbi mmg jem arituh.
sume go OPEN HOUSE kot sbb tu jem.
wahaha!

Wawa_Nadwa said...

sitinurgagah,
yeke.
bgus la tuh eyh.
jgn ckp je.
tutttt!

cite senario tu ok kot.
=)

Wawa_Nadwa said...

chuckiesd,
alamakkk!!
habes la hakuuuu..
larikkkkk....


=)

hafreze said...

hiii...nak knal leyh?..haha

hafreze :-p
www.hafreze.com

Rashid said...

salam wawa,

wahhhh bukan main banyak makan tu. tapi takpa, wawa stay okey.

Bila la saya ni nak pergi tengok wayang. Rasa dah bertahun-tahun tak pergi. kelantan ni kan dah tak der wayang-wayang ni..

Wawa_Nadwa said...

cikgu rashid:

tu la psl.
biase la byk plak open house nye.
xkan xmo mkn plak kan..
huhuhu!

owh.
kelantan xde wayg eyh.
klu TERINGIN mau tgk wayg trun la KL.
mcm2 ade..
hiks!

p/s: alaa.. klu nk senang beli je CD or VCD. Senang cite. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998