Tuesday, October 21, 2008

Restoran Berputar @ KL Tower

Teringat mase sekolah dulu ada buat rombongan ke Menara Kuala Lumpur nih. Masa tuh darjah 4 dan sekarang baru dapat pegi buat kali ke-2. Huhuhu! Bapak punye lama kan, dah 12 tahun tak gi sana. Tapi kira ok la gak dapat gi, ada jgk org yg dah bertahun dok KL nih tak penah jejak sane pon kan kan kan?!Opssss.. hiks! =)

Penyambut tetamu baru,
'Selamat Datang Restoran Berputar Seri Angkasa'. =)
Kalau dorang tak wat mkn2 kt sini, ntah bile la gamaknye aku nk smpai kan. Ni bkn department aku yg anjurkan tapi aku dijemput tuk menyertai majlis ni sbb ujung minggu ade wat part time kt opis dorang so join la sekali.

Makanan yg aku bedal??
Dtg2 je trus mkn, lapoo seyh. Meh tgk gambo mkn meh. =)Belakang: Cik Aznor & Cik Zira
Depan: Cik Wawa & Cik Zura
Okey! Pencuci mulut plak. nyam nyam nyam..+Kekenyangan.Ngantok.Pening+Antara staf SPACE (Sek. Profesional & Pendidikan Berterusan):Kalau anda bijak, carilah dimana saya? Hohoho.. =)Wahh! Sempat lagi jalan2, padahal dh kol 2 lebih.
Weeeeiii.. Takmo masuk ofis ke? hiks!
Dorang ni tak abes2 nk amek gambo, pastu kate la aku ni gile kamera. Adoii.. dh pening dh ni. Nak bwueekk je. Help me!!Peace!!

15 comments:

Diana-k said...

bestnyer la makan2..
tapi tak besau2 gak ni wawa..
aper rahsia?? hiihhih

Wawa_Nadwa said...

diana-k:

bdn mmg x besau2,
tapi...
pipi den ni ha dh kembang semangkuk aar.
adoii.. tembam gilessss..
haha!
gambo2 itu membuktikan segala2nye.
=)

ku tak sempurna said...

tak penah makan kat restoran berputar tu... sedap ke mknn nye?? yg ptg, harga dia mahal kan!!

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

mknan kt sane bleh tahan jgk.
sedapp!
hmm..
bg wawa mahal la jgk.
klu ajak saje2 mmg xde wawa nk pagi.
hiks!

cik wanie said...

wah sgt2 best ooo g situ,
last pegi masa celebrate birthday party kat situ thn 2007,
hurm...
kenangan betul...

dear,
leh kasi no tel kat email akk x?
sns_Anggun04@yahoo.com

akk tunggu tau:)

Wawa_Nadwa said...

kak wanie:

owh.
ade kenagan disana yaaa..
=)

okey!
bleh aje.
t'gu jap eyh.
wawa email akk skrng jgkk..
hiks!

My name is Mrs Taj said...

teringin nk naik atas menara tuh...

p/s trima kasih sudi melawat blog saye..blh tukar link x?

Wawa_Nadwa said...

my name is mrs taj:

nnti klu ade ms gi la naik.
best taw!

okey!
lai lai lai..
=)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

sedapnye makanan2 ittew...
hehehe...
comel upenye wawa ni erk..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...syok nyer makan sambil berputar...

kekekke.e...

Wawa_Nadwa said...

fieza:
adoii..
xmo aar ckp cm tuh.
malu ai taw!
=)

Wawa_Nadwa said...

Kak Yanie:

Pening pala wawa ni ha..
bkn sbb berputar.
pening naik lif t'gi no..
hehhe!

ezo said...

mcm sedap makanan2 tu sume..
baru berapa kali pergi itu menara kl..
last pun masa tecik2 dulu..
huhu

Wawa_Nadwa said...

ezo:

x kisah la.
janji dh penah pegi kan kan.
=)

ezo said...

ya betul...

kalau tak silap, masa bulan 5 yang lepas, time tu mak, akak dgn adik yang duk pahang turun kl..

so, abg ezo yang duk kl ni bawak jalan2 kat kl dalam pukul 12 malam lebih ar...

blh plak dia nak bawak kitorang semua pergi menara KL..
mana bukak lagi time2 macam tu..
nampak sangat dia tak pernah pergi..

haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998