Thursday, October 9, 2008

Eagle Eye

hellluuuuuu!! (ceh, mcm fafau plak =)). Malam rabu arituh aku gi tgk wayang cite 'Eagle Eye'. Diberi pilihan nk tgk cite 'SENARIO' atau cite 'EAGLE EYE' of coz ku mau tgk ci eagle eye maaa.. Cite ni kira ok la best la jgk, tgk mlm2 takde aar ngantok kan. Ku bg bintang. =)

Cite ni ttg seorg pemuda (Jerry Shaw) yg mempunyai kembar (Ether) yg mati secara misteri (erk! yeke.. tibai je lah.. hee) dan seorang ibu tunggal (Rachel) yg mendapati anak lakinya telah hilang. Bermula dr situ dorng terima satu panggilan tepon misteri dan menyedari mereka telah dianiaya sbg pengganas. Gile la tetibe je kena buat keje2 camtuh kan. Dorang yg tak kenal satu same lain ni terpakse berkeje bersama2 dan mengikut arahan dr suara ntah dtg dari mane ntah.. Hiks!

Ending nye hero tak matii(tu yg penting).. Abesss..!! haha cite kt situ je la. Malassssss! huhuhu.. Haa.. yg penting cite ni sesuweii di tonton sume lapisan masyarakat (U). kekekke!

p/s: hero tuh muke cam justin timberlake aar. Kan kan Kan??.. =)


15 comments:

Acam said...

Waaaaaaa...g tgk wayang xajak..haha

ezo said...

besh kan cite eagle eye ni..
layan betul part kejar2 tu...

Wawa_Nadwa said...

mmg besh gilew.
nk terkucil pon sanggup tahan.
rugi klu kuar.
ahaks!
=)

Chuckiesd said...

tgk wayang tak ajak eh..tp awek dlm tu mmg lawa kan...aper eh namer die..Natalie Martinez eh? mandai jer aku...

Mohd Kamal said...

xde kawan nk ajak pi tgk!! awal sgt u pegi nonton..

Wawa_Nadwa said...

chuckiesd,
ntah loh.
sape ntah name awk tuh.
haha!

Wawa_Nadwa said...

mohd kamal,
ajak la sape2 mmbr blog..
kan ramai mmbr kamu.
tipu la xde.
haha!

Rashid said...

hii wawa,
sempat juga tengok wayang ya..

;=) sedang renungi diri..dah berapa tahun tak tengok wayang?

ku tak sempurna said...

justin timberlake lg ngancam...
hidung hero tu lain skit...

-hola- :D

Wawa_Nadwa said...

Cikgu rashid,
sempat la jgk gi tgk.. tu pon kena curik mase..

Hmm. Mesti dh lame x gi tgk wyg kan kan.
maklum la cikgu kate kan.
hiks!
=)

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna,
yela yela justin lgik ngancam.
hee!
=)

PakciQue said...

Aku paling suka babak kejar mengejar di awal perkenalan Jerry dan Rachel. Bagaimana 'wanita' tu membantu mereka melepasi polis yang mengejar mereka. Dan susunan perlanggaran tu sangat mengujakan. Tak sempat hilang rasa teruja akibat perlanggaran pertama, muncul dentumana hasil perlanggaran yang berikutnya. Sebelum ni, aturan babak kemalangan dalam Final Destination 2 adalah yang terbaik.

Review Eagle Eye @ BLOG KedaiMagik

Komen di blog aku..bersama backlink..nanti aku masukkan link kau dalam entri ini..TQ..

Wawa_Nadwa said...

yeah..
ku pon teruja jgk.
best2!

ape yg engk0 tulih ni.
ku tak bape phm.
haha!

PakciQue said...

TQ 4 da comment.dah link ur blog in the entry..check it out..

Wah..sampai ke hujung cerita lah ni eh menahan kencing...ahakz..

Wawa_Nadwa said...

PakciQue:

begitu la gamak nye.
hahaha!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998