Thursday, September 25, 2008

Khas untuk Mu =)

Disebabkan ku tak mampu nk pos kad raye tuk kwn2 blog so ku nk kasi kad raye ni utk korang sume.

Kalau nk senaraikan nama kwn2 kt blog ni memang tak ingat. Maaf la yer!

Ku tujukan khas kad raye ini kepada semua kwn2 yang sudi singgah sini, amek la kad yg tak seberape ni eyh.. =)

Tibanye sudah hari yang dinanti,
Kad raya ku kirimkan penganti diri,
Bersama kita saling bermaafi,
Selamat Hari Raya Aidifitri.


18 comments:

sweethOneY said...

(:
pat e card..hiks
lawanya model card raya (:

Nazra said...

yeay
terima kasih sayur keladi,
dpt kad raya ;)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

WawaNadwa...ok dik..akak ambik skang gak..he he he thanks ya dear...

Wawa_Nadwa said...

mari mari mari!!
amek2.
free je takyah bayo.
hiks!

IraGiler said...

time kasih cik wawa shweet.
selamat hari raye, maaf zahir dan batin. ;)

Nad Eusoff said...

ote...maceh2...
lawo2

etomyam said...

kawan dah download n jadikan wallpaper...kagum dengan kreativiti..he he

ayusolo said...

wahhhh...mekasih lah yerk cik wawa..cantek kad raya tuu...terharu sy....:)

Wawa_Nadwa said...

same-same!!
hiks!
kad tu biase2 je.
khas tuk anda sume
=)

Chuckiesd said...

Wawa...card ini di tujukan jugak pada rakan blog yg baru ker...? hehehehe Selamat Hari Raya..

Wawa_Nadwa said...

iyerrr..
wawa tujukan pada sume kwn2 blog.
yg baru ke yg lame ke sume leh amek.
=)

anis said...

SALAM RAYA ... NAK UCAP SELAMAT BERCUTI LA YER.. ANG JE KIJO,AKAK DAH CUTI 29- 6HB ..
SESAMA la kita memohon maaf, tersalah kata, terlepas kata, terhutnag jiwa dan raga.

kin hashim said...

time kasih sudi ziara umah akak.., time kasih juga atas kad ni yer...:).

UnGu VioLeT said...

ambik kad dari akak jugak yer dik..

Wawa_Nadwa said...

Salam Kak Anis,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI utk akk jgk.
wawa mntk maaf jgk klu ade tersilap kate dan terlanjur cara.
Selamat bercutiii!!
=)

Wawa_Nadwa said...

kak ungu violet,
mekaseh bg kad raye akk.
sy dh amek dah pon.
yeyyy!
=)

Diana-k said...

kak wawa....drop by and wanted to wish u slamat hari rayaa..:) hihiihh

Wawa_Nadwa said...

Selamat Hari raye utk diana juga.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998