Monday, August 25, 2008

Menunaikan Umrah

Bkn aku yg akan menunaikan umrah tp pakcik ku. Malam semalam ku gi KLIA hantar pakcik aku, so aku numpang je la kete acu sbb abah aku tak dapat pegi, kira aku ni wakil je lah. Pakcik aku ni angkut anak beranak pegi sekali, termasuk la yg kecik skali tuh. Beruntung nyer dorng kecik2 dh smpai sane. ;)Tgk!! Comeiiii je Dayani pkai tudung, takde pon dia nk bukak. Kalau bdk lain agaknye dh tarik dh pon. ;)
Masing2 udah ngant0k l0h. Yela dah kol 1, bdk2 tu esok dh start sekolah. Liat la nk bgun s0k.!! Aku pon keje plak tuh, jgn tak bgun udahhh.. ;)Heee.. Sempat jgk posing kt public phone nih. Kekkekeke! Ni dh nk blk ni, kt parking nunggu dorang gi bayo parking. ;)Sampai je umah dh kol 2.30 pagiiii.. Aduihhhh.. Letih maaaa!! Hhoohohoh!
Semoga pakcik ku Selamat Pergi dan Selamat Pulang. AMin!


4 comments:

Rohaizan said...

Wah, happening jugak you punya weekend..pegi KLIA sampai pagi. Tak tengok bunga api lagi?

Wawa_Nadwa said...

hiks!
tu la psl.
x gi tgk la.
wahh! jauh tu nk g putrajaya.
dpt tgk skali pun ckup la. ;)

labizzwkshop said...

ingatkan wawa yg pegi umrah..
nape xikut skali?
mane tau dapat hidayah kawin cepat2..haha

Wawa_Nadwa said...

insyaAllah.
mane tau lepas ni rezki wawa plak pegi umrah kan.

ko ni labiiii.
tak abes2 kawen kawen kawen.
kan wawa dh kate t'gu mu kawen dlu.
ahaks!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998