Friday, August 1, 2008

MC

Smlm ku MC l0h biase la cuace skrng panas, plak tuh musim durian kan. Bertambah2 sakit la. Balik keje ari rabu tu kepala ku dh tak tahan berdenyut2 ngn panas terik, aduyaii mmg tak leh nk drive la. Ku singgah la klinik nk amek ubat. Doc dgn baik hati nyer bg aku MC padahal ku nk amek ubat je. Bak kate pepatah "0rg ngnt0k dis0rongkn bantal". hiks!~

Pas je gi klinik mama buleh ajak plak masuk kedai mende ntah. Mama pon tak sihat jgk demam selsema tp bile dpt jln2 cam org sihat je. Hee. Ku masuk la kejap tgk2, cuci mata mane la tau kurang ckit kan sakit pala ni ha...
Adehh! bertambah2 sakit pala ni ha masuk kedai2 gini. Berlambak2 pasu smpai mata ku dh berpinau2 dah ni.


Aku de jumpe 1 bende yg cantek tuk di hadiahkan kt Cik Zura. Beli la satuuuuu. Yelakan dh masuk kedai tuh punye la lame n tarak beli ape2 mesti bengang je kan tokey kedai tuh. ahaks!~ Mama pun beli brg yg same ngn aku jgk. Ish. Cbuk je taw. Ku nk tempek gambo brg yg ku beli tuk Cik Zura, kang dia baca kt cni kang, tak surprise la kan kan kan . Heeee!~

Muke menahan sakit, geram n mcm2 lah. Bertambah2 sakit ni haa, yelakan bile ajak mama blk "sabar la kak.. sabar la kak"
Selagi ku tak tarik mama ajak blk selagi tuh la dia d0k belek2 brg nuu... "Ma, j0m la blk, kite kn MC mane leh jln2 lagik kang kite pengsan sape ssh. Nnti doc tu nmpk kite kt cni, dia nyesal bg kite MC". Dushhhhh. ihihihihih.. Yeyyy!! Berjaya jgk akhirnye ajak mama blk. Ayooo manyak ssh woo.. ;)


2 comments:

NN Ikhlas Trading said...

Muka berseri je, tak macam org sakit pun... He he

Wawa_Nadwa said...

sakit kt dalam je.
kt luar cover baik punye!
hiks.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998