Tuesday, August 5, 2008

Makan-makan lagik

Makan-makan kali ni makuda aku yg blanje so kiteorg mkn kt Waterfront Ampang. Kan ku dh cakap dlu yg family ku ni mmg ske berkumpul dan makan ramai2. Rase nyer bulan lepas baru je makan luar kan bulan ni ade lagik.

Wahh!! Masing2 d0k piki0r nk mkn ape. Nak mkn ape yer?
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lis, ko buleh jd model kedai ni yerr! Anak makuda ku. ;)
Photobucket

Haa.. Yang tudung biru tu makuda aku, adik abah ku.
Photobucket

Biase la kan klu dh mkn rmai2 gini mesti beratuQ pjg 4 atau 5 meja punye. Tu ade lagik adik badik lain tak j0in klu j0in tuh dh bape meja lagik kan kena tambah. hiks! ;)
Photobucket

Pacik ku yg masih bujang trang tang tang. Aduihhh, bile nih pakcik? Tak sabo nk dpt macik br nih. Huhuhuhu!! ;)
Photobucket

Dak kecik ni berlari sane berlari sini so ku tangkap la adif kejap nk amek gamb0 pastu dia sambung lari blk. Mak ngn ayah nyer pening pala d0k jaga, t0key kedai mkn tuh mesti hangin je ngn dak2 kecik nih. HIks!~
Photobucket

So, malam tuh ku mkn nasik goreng cendawan n air laici. Nasik nyer tak sedap l0h, cendawan nyer pahit wekkk.
Photobucket

Wahh! Kenyang sudaaaa. J0m blk!
Baby lisya ni heran je tgk kakak2 sedare dia nih. Heee!!
Photobucket


2 comments:

labizzwkshop said...

makan je tau...mcm belon kang jadi..hahaha

Wawa_Nadwa said...

bi0r la.
cbuk je ko labi nih.
jeles la tuh.
uhuhuh.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998