Monday, August 25, 2008

Karaoke

Sebenarnye ku mahu rehat je kat rumah ujung2 minggu ni tapi aku telah dipakse dak kecik ni bwk gi jalan2. Yela dia cuti sekolah tak gi mane2 pon, mama plak gi kursus kt PD dan aku plak sibuk dengan konvo. Kesian plak ngn dak kecik ni, aku pon gi la ampang point nk bwk dia gi main boling. Punya la excited dia nk main boling, pegi kt kaunter je dh penuh sampai pukul 5.30. HIks! Kecewa giler dak kecik nih. ;)Kt ampang point tu ape je yg ade kan, akhirnye ku bwk dia gi karaoke jamban. Haha! Layan je la.. ;)
Ape ntah kakak dia ni kan, takde tempat lain nk bwk. Yela dh ujung2 bulan ajak aku kuar, mane ade sen mehh. Wakakkaka!

Jgn taktau adik wa ni pon pandai nyanyi tau. Dapat la dia nyanyi 2 lagu, lagu 3 mlm tanpa bintang dan ketahuan. ;)
Kakak dia pon mesti tumpang sekaki jgk. Hee. Sebenarnye dh lame ku nk nyanyi tapi tak berkesempatan je. Maklumla sibuk ngan keje kan takde mase tuk diri sendiri. Huhuhu!!~
Lepas je nyanyi ku bwk dak kecik ni gi makan mekdi pastu balikkkk. Tu dia bising lagik kate kejap je bwk jalan, abes tu ekau nk gi mane lagiiii. Lenkali je la yer. ;)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998