Tuesday, August 5, 2008

Happy Birthday Lalan!!

Meh kite nyanyi rmai2 tuk lalan yerrr. Hiks!~ ;)

Happy Birthday t0 y0u..!!

Happy Birthday t0 y0u..!!!

Happy Birthday t0 Lalannn..!!
Happy Birthday t0 y0uuuuuuuuuu!~

Hari lahirnye empat aribulan lapan tahun lembu k0t.. hiks!
Photobucket

0oowwwhhhh!! ni keje ekau eyh. Patut la smlm cuti. heeee!!~
Ku tgk wayang cite THe Mummy. Ingatkn pegi ari keje tak rmai, waduhh rmai jgk l0h.
Photobucket

Peaceeee!!
Photobucket

Pas tgk wayang ku gi la mkn Pizza hUt, ku tak bape minat sgt pizza nih taktau nape. Tapi birthday b0y mau mkn pizza ku ik0t je l0hhh. ;)
Photobucket

Aku mkn 2 potong je pizza tuh, yg lain lalan perabehkan. So, ku tgk je la dia mkn. ish3!!
Photobucket


4 comments:

Anonymous said...

hai cik wawa, sakan nampak nya. lama2 nanti basi..

Rohaizan Khamis said...

Wah..cedapnya!
Terliur pulak dengar org tu makan pizza..miam!miam!

Tak tengok 'Dark Knight' ke?

http://speakingfrench.blogspot.com/

.::c!kzUrA::. said...

happy birthday lalan.... :)

Zyma Saad said...

Bestnyer makan pizza....
Yum!Yum!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998