Wednesday, August 27, 2008

Epy buzday to me!! =)

Yeyyyy!! Hari ini 27hb Ogos, genaplah umo ku 22 tahun. Mekaseh tuk sume kwn2 yg wish, ade yg siap nyanyi lagik dan ku rase terharu sgt. Rasenye tahun ni paling ramai yg ingat dan wish tuk birthday gurl ni. Thanks yeah!! Muaahhhhxxxxx!!~ =)

Allah selamatkan wawa..
Allah selamatkan wawa..

Allah selamatkan wawa sekeluarga..

Allah selamatkan wawa.. :)

Versi omputih plak:

epy buzday to me..
epy buzday to me..
epy buzday to Wawa..
epy buzday to meeeeee!! :)


7 comments:

labizzwkshop said...

semoga panjang umur dan cepat dapat anak..eh..u dah kawin ke wawa?hahaha

Rohaizan said...

hepi besday jugak.
anak bulan merdeka ni.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

happy besday budak tomey...

he he he

dah besor dah adik akak nih..

(^_^)

bila nak cakpong cakpong nyer?

he he eh

Anonymous said...

happy birthday.... deningt2 lupa la.. kikiki

Wawa_Nadwa said...

Labi - ms bile plak wawa dh kawen nih. ishh.. jatuh saham aii tau. hiks!

Rohaizan - thanks yerr!! ;)

Kak Yanie - Macehh!! Bile nk cakpong cakpong?? hmm.. biarlah rahsia. kekkeke! Wawa t'gu akk dlu. huhu. ;)

anonymous - sapekah gerangan ini?? Ape2 pon maceh. ;)

p/s: Nnti klu komen letaklah name klu tak bleh jgk kan, tulih YG BENAR : ???.. kang x tau la sape. heeee.. Sekian. =)

mamasofif said...

hepi belated besday..to WAWA

Wawa_Nadwa said...

thanks mamasofif..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998