Friday, August 29, 2008

Cara nk tempek komen. Huhu!

Dah rmai dh member2 tanye camner nk komen kt blog aku ni haa. Sebenornye ku bkn nyer pandai sgt pon, tapi paham la ckit2. Meh Cik Wawa ajor yer.

1. Untuk yg ade blog ataupun laman web sendri buleh la klik kt Google/Blogger, isi korang nyer username dan password tuk blog korang tuh. Pastu buleh la mengomen.

2. Yang OpenID dan Name/URL tu tak reti lah, aku pun tak phm sebenornye. Abaikan je lah. HIKs!~

3. Kalau susah bebenor nk komen sgt, korang klik je kat Anonymous tuh. Komen la pjg lebor pehtuh tulih la YANG BENAR ke, YANG IKHLAS ke, DARI ke watever lah janji ade name korang. SO, ku tau la sape yg komen nnti.

Selamat Mengomen!! =)


1 comment:

honeysour said...

yang name/URL tu..isikan dengan kalau kita ader laman web macam ader blog ker, frenster ker, myspace ker...tak kesah la jnji ader format URL mcm ni http://honeysour.blogspot.com
tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998