Wednesday, August 13, 2008

Berkampung di JB

Ku tak pasti berita yg ku dpt semalam berita gembira or duka. Ku terpilih menjadi JUruacara Majlis n Pengumum Nama Graduat untuk Majlis Konvokesyen ke 41. Aduhaiii.. Ingat senang ke? Rase nk nangis, seronok n nervous je bile dpt tau aku terpilih.

So, ku akan berkampung selama seminggu kt JB dr 13hb sampaiiii la 20hb. Lameeee tuuuuu.. Yang membuat ku kusut sekarang ni sbb dorang tak sediakan penginapan n kenderaan. Kelam kabut la jgk aku nk uruskn last minute nih, akhirnye ku pegi naik bas kt pudu n numpang je la umah org yg sudi. hiks!~

Sebenarnye beg yg aku bwk ni tak ckup, maklumla dok kt sane seminggu n numpang plak umah org mane la de mase nk basuh kan. Tawakal je la, harap2 segala urusan ku berjalan dengan lancar kt sana nnti. AMin.


2 comments:

Rohaizan Khamis said...

Wah , hebat ni!
Tahniah Wawa.
Semoga urusan berjalan lancar.

Wawa_Nadwa said...

Thanks ya!
Harap2 sume nyer berjalan dengan lancar.
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998