Thursday, August 21, 2008

Berakhirlah sudah Konvo!!

Yeyyyy!! Berakhirlah sudah Majlis Konvokesyen ke 41 di jb. Lega sehhh tak yah dh ssh2 ku nk nyebut nama2 dorng. Kalau senang takpe, ni sampai tershashul2 aku dibuatnyer. Adoii.. wat malu je. hiks!~ ;)

Pada 19hb tempoh hari, tertibe ku rase sayu n sedih mengenangkan seorang graduat yg kehilangan bapa nyer ketika dia menanti untuk mengambil ijazah. Hmm.. Bayangkan la perasaan dia mase tuh. Huuu.. Sedihh nyerrr. Semoga bapa nyer ditempatkan dikalangan org2 yg beriman. Amin.

OK2.. aku nk kenalkan org kuat dalam konti. J0m..!~

Ni En Jalil, dia ni org kuat dlm konti. Kalau takde maybe kelam kabut jgk la dlm nih. Selalu dgr name je, kali ni kami ditugaskan bekerja dalam konti yg sama. Owhh!! Ini Encik Jalil nyerrr.. heee. Sebenarnye ku tak bape kenal jejaka yg berbaju dan bertali leher pink ni. Hee. Tapi dema2 ni p'gil En. DIn. Yela kot. hiks!~
En. Din membantu En Jalil di dalam konti, muke cam garang je ku nk tegur pon tak berani. hahaha!En Razib dan En Badrul. En Razib ni la partner haku mase kursus MC arituh. Ingat tak? Kalau tak ingat gi carik yg lpas2 tuh yer. En Bad plak fasilitator mase aku kursus MC. Kira org lame la. ;)

CIk Azreena n Cik Wawa.
Cik Azreena juga pegawai di Pejabat SPACE. Ape ntah jwtan nyer lupe l0h. Tak kose nk amek tau. Huhuhu!
En Dzul(Baju purple) dan En Jais (Baju Putih)
Mase mule2 tu ku slumber dek je p'gil Zul, dia tu PP seh. Huhuhuu. Malu haku, yela kite ni sape.. hiks!~
Kak Sapura, Wawa & Kak Wanti
Rmai yang ckp kak sapura ni sombong tapi bg aku takde la dia ok ape. Dorang ni tak baik tau, belum kenal belum tau. Kak wanti ni la yg tulun beli tiket bas aku. Maceh yer kak. :)
Ya Rabbi!! Pipi aku tembam nyerrrrrrrrr!! hahahhaa.
Cute je dia posing camni kan. Cam anak dara je. Ellow! anak dh 4 yer. Hee. ;)
Berkerut je muke En. Razib. Hahhahaa. Nak mule giliran dia je mesti berpeluh2 satu badan, En Dzul plak ske mengusik. Shian dia.. Hehe!~
Dalam byk2 gambo yg aku paling tak tahan tgk En Dzul ni posing. Hahhahaa. Bile tgk je mesti nk gelak. Sebenarnye ade byk gambo nyer tapi ku tempek satu ni je la. hiks!Puan Fadillah, Irwan atau name glamor ner black & En Razib lagikk.. Dia je kan. Heee.Disini la kami bertugas. Kalau duduk je kat situ, bile nk mula dh menggigil2 lutut haku ni haa.
Rase nk terkucil je padahal dh bape kali dh pegi toilet. Adehh! Klakar btoi. ;)
Antara peserta yg terpilih mase Kursus Pengacaraan Majlis Sesi I dan sesi II .
Cik Azreena, Encik Razib, Puan Fadillah, Encik Dzulhelmi, Cik Wawa & Encik Irwan.
Ni plak gabungan yg senior dan junior. Semua baik2 belaka dan memberi tunjuk ajar kepada yang baru. Rase bertuah dan beruntung jgk aku terpilih dapat jgk pengalaman baru kan. Mase mula2 dpt tau aku terpilih rase tertekan jgk tapi skrng tidak lagikkkk. Terima kasih Semua! ;)



2 comments:

mamasofif said...

hai..WAWA..terharunye tgk ade gambo akak dlm blog ni...sape plak yg cakap akak sombong ni..lom kenal lom tahu..
xpe la..semoga perkenalan kita berkekalan..kalo dtg jb calling2 ar..

Semoga berjaya dlam bidang pengacaraan..

Wawa_Nadwa said...

Hai akk..
tu la kan..
blom kenal blom tau.
tapi bestt sgt ms konvo tuh.
sonok jgk dpt kenal ngn akk.

sape yg ckp akk cam tuh lagik.
meh cni wawa cepuk dorng.
hiks!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998